Σουάρες: «Να μείνετε ήρεμοι»

Ο φορ της Ουρουγουάης Λουίς Σουάρες ζήτησε ηρεμία από τον κόσμο της λατινοαμερικάνικης ομάδας ενόψει του κρίσιμου δεύτερου αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αγγλία για τον τέταρτο Όμιλο.

Ο φορ της Ουρουγουάης Λουίς Σουάρες ζήτησε ηρεμία από τον κόσμο της λατινοαμερικάνικης ομάδας ενόψει του κρίσιμου δεύτερου αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αγγλία για τον τέταρτο Όμιλο. Η ήττα από την Κόστα Ρίκα, με 3-1, έχει βάλει σε σοβαρά προβλήματα την Ουρουγουάη αναφορικά με τη συμμετοχή της στη φάση των νοκ άουτ της διοργάνωσης. Δεν είναι μόνο το σκορ αλλά και η εμφάνιση, με τον Σουάρες να μην αγωνίζεται στο παιχνίδι λόγω τραυματισμού.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ αναμένεται να δώσει το «παρών» στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής κι αυτό που ζήτησε, σε δήλωσή του σε διαδικτυακό Μέσο, είναι η ηρεμία από την πλευρά του κόσμου ώστε να έρθει το αποτέλεσμα με τα «τρία λιοντάρια».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Σουάρες στο βίντεο-μήνυμα που απηύθυνε: «Ήταν δύσκολες ημέρες λόγω της ήττας από την Κόστα Ρίκα. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξή σας και να σας πω να μείνετε ήρεμοι. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό με την Αγγλία και είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε να προχωρήσουμε στο θεσμό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.