Χόντα: «Μπορούμε να φτάσουμε στα προημιτελικά»

Σίγουρος πως η Ιαπωνία έχει τις δυνατότητες να φτάσει στα προημιτελικά του παγκοσμίου κυπέλλου της Βραζιλίας, εμφανίζεται ο Κεϊσκούκε Χόντα.

Σίγουρος πως η Ιαπωνία έχει τις δυνατότητες να φτάσει στα προημιτελικά του παγκοσμίου κυπέλλου της Βραζιλίας, εμφανίζεται ο Κεϊσκούκε Χόντα. Ο έμπειρος μέσος της ασιατικής ομάδας υπογράμμισε πως άπαντες θα πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν θέσει.

Αρχικά, ο Χόντα τόνισε στην εφημερίδα «Nikkan Sports Daily»: «Αρχικά, μπορούμε 100% να προκριθούμε από τον όμιλό μας. Στη συνέχεια, τα πάντα μπορούν να συμβούν σε ένα παγκόσμιο κύπελλο. Είμαστε αρκετά καλοί, έτσι ώστε να καταφέρουμε να φτάσουν στα προημιτελικά. Όμως θα πρέπει όλοι μας να κάνουμε τα βασικά και να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη, αν θέλουμε να φτάσουμε στα προημιτελικά. Από εκεί μπορούμε να κάνουμε τα όσα θεωρούνται θαύματα, πραγματικότητα».

Στη συνέχεια, ο παίκτης της Μίλαν υπογράμμισε: «Δε μιλάω ιδεαλιστικά, είμαι αρκετά ρεαλιστής. Προετοιμαστήκαμε αρκετά καλά τις προηγούμενες ημέρες. Ή πιστεύεις σε θαύματα ή προσπαθείς να τα κάνεις πραγματικότητα. Αν απλά πιστεύαμε σε θαύματα, τότε θα ήταν δύσκολο να προκριθούμε από τον όμιλό μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.