Ζητάει έρευνα και η Coca Cola

Να πραγματοποιηθεί διεξοδική έρευνα για τις καταγγελίες περί δωροδοκίας στη ψηφοφορία για το παγκόσμιο κύπελλο του 2022, ζήτησε και η Coca Cola από τη FIFA.

Να πραγματοποιηθεί διεξοδική έρευνα για τις καταγγελίες περί δωροδοκίας στη ψηφοφορία για το παγκόσμιο κύπελλο του 2022, ζήτησε και η Coca Cola από τη FIFA. Οι ιθύνοντες της πολυεθνικής εταιρίας αναψυκτικών εξέφρασε την ανησυχία της για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και ζητάει από την παγκόσμια ομοσπονδία να δράσει γρήγορα, ώστε να βρεθεί άμεσα λύση.

Πέρα από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, η FIFA μελετάει και την ανάθεση του παγκοσμίου κυπέλλου του 2018 στη Ρωσία. Τόσο οι Ρώσοι, όσο και οι Άραβες αρνούνται πως υπάρχει κάτι μεμπτό και θεωρούν πως αξίζουν να διοργανώσουν τα δυο παγκόσμια κύπελλα. Κατά της διεξαγωγής του παγκοσμίου κυπέλλου στο Κατάρ, τάσσονται και όσοι υποστηρίζουν πως οι υψηλές θερμοκρασίες στην αραβική χώρα, θα αποτελέσουν μεγάλο πρόβλημα για τις ομάδες.

Ο Σεπ Μπλάτερ περιμένει τα αποτελέσματα των ερευνών, ώστε να αποφασιστεί το αν θα υπάρξει νέα διαδικασία για την ανάδειξη της χώρας που θα διοργανώσεις το παγκόσμιο κύπελλο του 2022, με τους Άγγλους να έχουν εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.