Σε καλή κατάσταση ο Μήτρογλου

Δεν υπάρχει ανησυχία στις τάξεις της εθνικής Ελλάδος, για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου, εν όψει του παγκοσμίου κυπέλλου της Βραζιλίας.

Δεν υπάρχει ανησυχία στις τάξεις της εθνικής Ελλάδος, για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου, εν όψει του παγκοσμίου κυπέλλου της Βραζιλίας. Όπως τονίζουν οι ιθύνοντες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ο 25χρονος επιθετικός βρίσκεται στην καλύτερη φυσική κατάσταση των τελευταίων ετών και το μόνο που χρειάζεται είναι να βρει και πάλι την αυτοπεποίθησή του.

Το τεχνικό επιτελείο της εθνικής θεωρεί πως αν καταφέρει ο Έλληνας επιθετικός να βρει δίχτυα σε κάποιο από τα επόμενα φιλικά ματς, κόντρα στις Πορτογαλία, Νιγηρία και Βολιβία, τότε θα είναι σε θέση να βοηθήσει σημαντικά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία της «γαλανόλευκης» θα συνεχιστεί τη Δευτέρα με πρωινή προπόνηση στις 10:00 και απογευματινή στις 17:30. Η πρωινή προπόνηση θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους και το κοινό, κάτι που δε θα συμβεί στην απογευματινή, 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.