Εκτός προκριματικών οι Μπαχάμες

Οι Μπαχάμες αποχώρησαν από τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, όπως ανακοίνωσε σήμερα η FIFA.

Οι Μπαχάμες αποχώρησαν από τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, όπως ανακοίνωσε σήμερα η FIFA. Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτήν την αποχώρηση, την ώρα που οι Μπαχάμες επρόκειτο να λάβουν μέρος στον 3ο όμιλο του Β΄ προκριματικού γύρου στη ζώνη της CONCACAF (σ.σ. Βόρεια, Κεντρική Αμερική και Καραϊβική), στο πλαίσιο του οποίου θα αντιμετωπίζαν τον Παναμά, την Ντομίνικα και τη Νικαράγουα. Μετά την εξέλιξη αυτή, η FIFA ανακοίνωσε ότι ο όμιλος θα διεξαχθεί πλέον με τρεις ομάδες και πως ο νικητής θα προκριθεί στην επόμενη προκριματική φάση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «Bahamas Tribune» αναφέρει πως η αποχώρηση της εθνικής προκλήθηκε από το γεγονός ότι δεν είναι διαθέσιμο το νεότευκτο στάδιο 23.000 θέσεων, το οποίο η ομοσπονδία σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει για τους εντός έδρας αγώνες της. Το σχετικό δημοσίευμα προσθέτει ότι, μολονότι η κινεζική κυβέρνηση κατασκεύασε και παρέδωσε το στάδιο τον Ιούνιο, οι δρόμοι που προσεγγίζουν το γήπεδο, τα πάρκινγκ, η διαμόρφωση του τοπίου και το αποχετευτικό σύστημα δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Η συγκεκριμένη πηγή αναφέρει ότι η εναλλακτική λύση θα ήταν οι Μπαχάμες να δώσουν τους εντός έδρας αγώνες τους σε ουδέτερα γήπεδα, αλλά το κόστος θα ήταν απαγορευτικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!