Η Βραζιλία μπορεί να περιμένει!

Μία γρήγορη ματιά στους εννιά ομίλους της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας αρκεί για να διαπιστώσει κανείς ότι η εθνική μας ομάδα στάθηκε τυχερή.

Μία γρήγορη ματιά στους εννιά ομίλους της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας αρκεί για να διαπιστώσει κανείς ότι η εθνική μας ομάδα στάθηκε τυχερή. Αυτή η τύχη όμως αντλείται εδώ και χρόνια από τη σταθερότητα και τη σοβαρότητα που διέπει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Μέχρι τις αρχές τις προηγούμενης δεκαετίας ούτε υποπτευόμασταν ότι θα μπορούσαμε επί σειρά ετών να τιθέμεθα επικαεφαλής ομίλων σε προκριματικές φάσεις. Ωστόσο η ταυτότητα που έδωσε ο Ότο Ρεχάγκελ υπάρχει ακόμα. Ο αήττητος για την ώρα Φερνάντο Σάντος καλείται να την φυλάξει ως κόρη οφθαλμού και ει δυνατόν να της προσθέσει κι άλλα στοιχεία προς περαιτέρω βελτίωση.

Σίγουρα κανείς δεν προκρίθηκε από την κλήρωση. Ωστόσο το γεγονός ότι από το δεύτερο γκρουπ τύχαμε στην Σλοβακία (τελευταία του γκρουπ) και από το τρίτο στη Βοσνία μας επιτρέπει να ανασάνουμε με ικανοποίηση. Απλά να πούμε ότι οι δευτερότριτοι των υπόλοιπων ομίλων είναι τα ζευγάρια Σερβία-Βέλγιο, Δανία-Τσεχία, Σουηδία-ΕΙΡΕ, Τουρκία-Ουγγαρία, Σλοβενία-Ελβετία, Μαυροβούνιο-Ουκρανία και Γαλλία-Λευκορωσία.

Τα προκριματικά του Μουντιάλ ωστόσο μπορούν να περιμένουν ως το φθινόπωρο του 2012, καθώς ξεκινούν αμέσως μετά το EURO σε Ουκρανία και Πολωνία. Εκεί, όπου για να παραστεί η εθνική μας ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή το προσεχές φθινόπωρο. Αρχής γενομένης από τα ματς με Ισραήλ και Λετονία. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.