Μπλέξιμο στο φιλικό Ουκρανίας-ΗΠΑ

Άγνωστο παραμένει το αν τελικά θα πραγματοποιηθεί η φιλική αναμέτρηση της Ουκρανίας με τις ΗΠΑ, στην Κύπρο.

Άγνωστο παραμένει το αν τελικά θα πραγματοποιηθεί η φιλική αναμέτρηση της Ουκρανίας με τις ΗΠΑ, στην Κύπρο. Η ουκρανική ομοσπονδία ανακοίνωσε, μέσω του προέδρου της, Ανατόλι Κονκόφ, πως ο αγώνας δε θα διεξαχθεί, ενώ η αμερικάνικη ομοσπονδία υπογραμμίζει μέσω ανακοίνωσής της πως ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά την Τετάρτη.

Αρχικά, η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο Χάρκοβο, όμως οι τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία, ανάγκασαν την ομοσπονδία της χώρας να το μεταφέρει στην Κύπρο.

Ο πρόεδρος της ουκρανικής ομάδας, Ανατόλι Κονκόφ τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε το εθνικό πρωτάθλημα, οπότε για τι ποδόσφαιρο μιλάμε; Αν δεν έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε στο δικό μας έδαφος, γιατί να πάμε στην Κύπρο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για την χώρα μας; Παίζουμε για τους ανθρώπους μας και για την χώρας μας. Η ομάδα μας δεν θα ταξιδέψει στην Κύπρο θα μείνει την Ουκρανία».

Από την πλευρά της, η αμερικανική ομοσπονδία τονίζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε στο Twitter: «Η ουκρανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου επιβεβαίωσε ότι η ομάδα τους θα ταξιδέψει στην Κύπρο και ο αγώνας θα γίνει όπως είχε σχεδιαστεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.