Συμφιλίωση του Ματεράτσι με Ζιντάν

Η περίφημη «κουτουλιά» του Ζινεντίν Ζιντάν στο Μάρκο Ματεράτσι στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006 στην Γερμανία ανάμεσα σε Ιταλία και Γαλλία, φαίνεται να μένει στο παρελθόν.

Η περίφημη «κουτουλιά» του Ζινεντίν Ζιντάν στο Μάρκο Ματεράτσι στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006 στην Γερμανία ανάμεσα σε Ιταλία και Γαλλία, φαίνεται να μένει στο παρελθόν. Σε συνέντευξη του Ιταλού αμυντικού στο περιοδικό του «So Foot» εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο έγινε η συμφιλίωση ανάμεσα στους δυο πρώην συναδέλφους.

Το συμβάν έγινε στην Ιταλία όταν ο Ματεράτσι συνάντησε τον Ζιντάν που πήγε να επισκεφτεί τον Μουρίνιο και μάλιστα ήταν αυτός που έκανε την πρώτη κίνηση. «Τον συνάντησα και του είπα: “Άκου συγνώμη για αυτό που έγινε, έχει τελειώσει τώρα”. Και μου απάντησε: “Όχι, όχι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μην ανησυχείς”. Αμέσως μετά δώσαμε τα χέρια και αυτό ήταν».
 
«Από το να συμφιλιωθούμε μπροστά στην FIFA επειδή αυτή το προτείνει είναι πιστεύω πιο ωραίο να το κάνουμε μόνοι μας. Κάνοντας ανακωχή σε ένα πάρκινγκ μπροστά από το ξενοδοχείο είναι σαν δυο φίλοι ή δυο εχθροί να συναντιούνται και να σφίγγει ο ένας το χέρι του άλλου».
 
Μπορεί ο αμυντικός την Ίντερ να ξεκαθάρισε τα πράγματα με τον Γάλλο σταρ όμως τόνισε πως θα ήθελε να συζητήσει το θέμα αυτό με την FIFA και τον πρόεδρό της, Σεπ Μπλάτερ.
 
«Η FIFA με φώναξε αλλά δεν επέτρεψε στον δικηγόρο μου να συζητήσει το γεγονός αυτό με την επιτροπή. Καθώς μένουν στην φήμη που έχει ο Ζιντάν και παράλληλα παρουσιάζουν εμένα ως το κακό παιδί. Αργά ή σύντομα πάντως θα έχω την ευκαιρία να συνομιλήσω με τον Μπλάτερ που γνωρίζει την Ιταλική γλώσσα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.