Πλησιάζει το ρεκόρ του Ρούνεϊ ο Χάρι Κέιν

Φαίνεται ότι οι προκριματικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων, ταιριάζουν στον αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν.

Ο Χάρι Κέιν έχει πετύχει 25 γκολ σε 24 αγώνες προκριματικών για Euro/World Cup με την Αγγλία και έχει βρει δίχτυα σε καθέναν από τους 15 τελευταίους τέτoιους αγώνες, σκοράροντας 19 φορές. Στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Κέιν έχει 10 γκολ σε 11 συμμετοχές, το τρίτο καλύτερο ρεκόρ μετά τους Γουέιν Ρούνεϊ (16) και Φρανκ Λάμπαρντ (13).

Το κυριότερο όμως στατιστικό που προκύπτει για τον επιθετικό της Τότεναμ, είναι ότι με το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Πολωνία, έφτασε τα 41 με τα «Τρία Λιοντάρια». Ο Κέιν έχει αυτό τον αριθμό τερμάτων σε μόλις 64 παιχνίδια. Αυτό το γκολ βοήθησε τον Κέιν να ξεπεράσει τον Μάικλ Όουεν και να ανέβει στην πέμπτη θέση στη λίστα με τους μεγαλύτερους σκόρερ όλων των εποχών για την Αγγλία.

Επόμενος στη λίστα του άσου της Τότεναμ είναι ο Τζίμι Γκρίβς, ο οποίος πέτυχε 44 γκολ. Οι Γκάρι Λίνεκερ (48), Μπόμπι Τσάρλτον (49) και Γουέιν Ρούνεϊ (53) είναι οι τρεις πρώτοι. Ο Ρούνεϊ κατέχει επίσης το ρεκόρ ως ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην Αγγλία με 119. Δεδομένου ότι ο Κέιν είναι μόλις 28 χρόνων και έχει παίξει 55 παιχνίδια λιγότερα από τον πρώην επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα πρέπει τελικά να ανέβει εύκολα στην κορυφή της λίστας.

Αν λάβουμε υπόψη μας ότι η Αγγλία θα παίξει άλλα τέσσερα ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ εφέτος, μπορεί επίσης να υπάρχουν και μερικά φιλικά ανάλογα πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση με τον COVID-19. Τον επόμενο χρόνο θα διεξαχθούν επίσης μερικά φιλικά παιχνίδια, πριν η Αγγλία πάει στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Εάν εμφανίζεται σε κάθε παιχνίδι, ο Κέιν θα μπορούσε να παίξει σε 8-10 αγώνες πριν ξεκινήσει το τουρνουά. Θα του έχουν μείνει πιθανότατα λίγα γκολ για να ξεπεράσει το ρεκόρ του Ρούνεϊ όταν ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Φανταστείτε το σενάριο να γίνει ο πρώτος σκόρερ στη ιστορία της Αγγλίας, πετυχαίνοντας το γκολ που θα δώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Εθνική του ομάδα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.