Group G: Στην κορυφή ξανά η Τουρκία, καταιγιστική η Ολλανδία (hls)

Εύκολα πέρασε από το Γιβραλτάρ η ομάδα του Γιουνές, με τους "οράνιε" να είναι εξαιρετικοί στο δεύτερο ημίχρονο όπου σημείωσαν τρία τέρματα.

Για την πέμπτη αγωνιστική των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου η Τουρκία επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-0 του Γιβραλτάρ και ανέβηκε ξανά στην κορυφή του Group G.

H ομάδα του Σενιόλ Γιουνές ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, είχε συντριπτικά υπέρ της την κατοχή της μπάλας όμως κατάφερε τελικά να “ξεκλειδώσει” την άμυνα των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο και να φτάσει στην τρίτη της νίκη σε πέντε αναμετρήσεις.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενος στο 54ο λεπτό ο Χαλίλ Ντερβίσογλου μετά από ασίστ του Χακάν Τσαλχάνογλου, με τον παίκτη της Ίντερ να σημειώνει το δεύτερο τέρμα στο 65ο λεπτό του αγώνα, για να έρθει και να κλείσει το σκορ στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης ο Καραμάν.

Η Ολλανδία ήταν καταιγιστική κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε με σκορ 4-0 του Μαυροβουνίου.

Η ομάδα του Λουίς Φαν Χαλ δημιούργησε σωρεία ευκαιριών, είχε την μπάλα στα πόδια της στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και γενικά παρουσίασε μια εικόνα η οποία ικανοποίησε όλους όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Το σκορ άνοιξε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Μέμφις Ντεπάι στο 38ο λεπτό με τον άσσο της Μπαρτσελόνα να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του αλλά και την προσωπική του συγκομιδή στο 62, ακολούθησε ένα τέρμα από τον Βαϊνάλντουμ στο 70ο λεπτό για να κλείσει το σκορ έξι λεπτά αργότερα ο Χάκπο.

Δείτε εδώ την βαθμολογία και τις επόμενες αγωνιστικές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.