Μεγαλύτερο το κίνητρο για την Εβερτον

Ότι δεν κατάφερε στην έδρα της η Εβερτον, το πέτυχε το... σπίτι της Σάντερλαντ. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 2-0 και σφράγισαν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, εκεί όπου θα κοντραριστούν με τη Λίβερπουλ

Ότι δεν κατάφερε στην έδρα της η Εβερτον, το πέτυχε το… σπίτι της Σάντερλαντ. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 2-0 και σφράγισαν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, εκεί όπου θα κοντραριστούν με τη Λίβερπουλ.

Το πρώτο παιχνίδι στο ” Γκούντισον Παρκ” είχε τελειώσει με 1-1 και πλέον η Σάντερλαντ έδειχνε να έχει ένα μικρό προβάδισμα, λόγω της έδρας. Αυτό το πλεονέκτημα το έσβησε στο 24′ ο Γέλαβιτς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ιδανικά τη σέντρα του Γκιγιέ.

Οι γηπεδούχοι εκτός κλίματος δεν έδειχναν να μπορούν να “χτυπήσουν” την πρόκριση. Μάλιστα… φρόντισαν να ανεβάσουν τον πήχη της δυσκολίας περισσότερο, καθώς ο Βον μετά από σέντρα του Γέλαβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδος του.

Το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος και πλέον τα “ζαχαρωτά” θα βρουν στο δρόμο τους προς τον τελικό τη Λίβερπουλ.

Σάντερλαντ: Μινιολέ, Μπάρντσλεϊ, Μπριτζ (63′ Κάμπελ), Τέρνερ, Κυργιάκος (53′ Βον), Κάτερμολ, Λάρσον, Γκάρντνερ, ΜακΚλιν, Σεσενιό, Μπέντνερ

Έβερτον: Χάουαρντ, Μπέινς, Χάιτινχα, Ντιστέιν, Νέβιλ, Γκίμπσον, Κέιχιλ (90′ Χίμπερτ), Όσμαν, Φελαϊνί, Γέλαβιτς (87′ Στρακουαλούρσι), Γκιγιέ (81′ Γιαγκέλκα)  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.