Νταλγκλίς: «Μια σπουδαία νίκη»

Άκρως ικανοποιημένος από τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ για το κύπελλο Αγγλίας, ήταν ο τεχνικός των «κόκκινων», Κένι Νταλγκλίς.

Άκρως ικανοποιημένος από τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ για το κύπελλο Αγγλίας, ήταν ο τεχνικός των «κόκκινων», Κένι Νταλγκλίς. Ο έμπειρος προπονητής με δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα, χαρακτήρισε «σπουδαία» τη νίκη της ομάδας του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον Άντι Κάρολ όσο και στον «χρυσό» σκόρερ, Ντιρκ Κάουτ.

«Αυτή είναι μια σπουδαία νίκη για τους ποδοσφαιριστές μου. Αυτοί αξίζουν μόνο καλά λόγια για την εμφάνισή τους κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιντετ. Οι φίλαθλοι των δυο ομάδων μπορεί να είναι  ευχαριστημένοι. Ο Κάρολ είναι πολύ καλός στα σημαντικά παιχνίδια αλλά θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο για να βελτιώσει την αγωνιστική του κατάσταση. Του χρειάζεται περισσότερη ηρεμία. Από την άλλη ο Κάουτ είχε μια σπουδαία μέρα και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα στην 5η φάση της διοργάνωσης, μετά τη νίκη μας κόντρα στη Γιουνάιντετ», τόνισε ο Νταλγκλίς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.