Tσέλσι – Σέφιλντ Γιουν. 2-0: Η Τσέλσι προκρίθηκε στα ημιτελικά του FA Cup (hls)

Νίκησε 2-0 την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Η Τσέλσι είχε διπλάσια κατοχή της μπάλας, πολύ καλύτερη κυκλοφορίας και έλεγχο του ρυθμού στον προημιτελικό αγώνα του FACUP, με αντίπαλο την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, την οποία νίκησε 2-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας.

Η Σέφιλντ έδειξε να μην έχει συνέλθει από την συντριβή που γνώρισε στο πρωτάθλημα (5-0 στον αγώνα με την Λέστερ και οι άσχημες ημέρες του νέου τεχνικού Χέκινγκμποτομ, συνεχίστηκαν με τον αποκλεισμό από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Μπορεί οι Λονδρέζοι να είχαν το εύθραστο προβάδισμα του ενός γκολ μέχρι την ολοκλήρωση των 90 λεπτών αγώνα, αλλά δεν απειλήθηκαν από τους φιλοξενούμενους και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Χακίμ Ζιγέχ από την ασίστ του Τσίγλουελ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

TΣΕΛΣΙ: Αριζαμπαλάγκα, Κρίστενσεν (63’ Αθπιλικουέτα), Ζουμά, Εμερσον, Οντόι (72’ Χάβερτς), Γκίλμουρ (72’ Ζίχεγ), Κόβατσιτς, Τσίλγουελ, Μάουντ, Πούλισιτς, Ζιρού (63’ Τζέιμς).

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ράμσντέιλ, Μπάλντοκ, Τζαγκιέλκα, Στίβενς, Όζμπορν, Φλέκ, Νόργουντ (79’ Μπρούστερ), Λάνστραμ, Μπογκλ (90’ Μουσέ), Γκόλντρικ, ΜακΜπέρνι (75’ Μπέρκ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.