Γουλβς-Σαουθάμπτον 0-2: Δίκαιη πρόκριση στην οκτάδα

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας προκρίθηκε η Σαουθάμπτον, η οποία πέρασε νικηφόρα από το "Μολινό" επικρατώντας 2-0 της Γουλβς. 

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας προκρίθηκε η Σαουθάμπτον, η οποία πέρασε νικηφόρα από το “Μολινό” επικρατώντας 2-0 της Γουλβς

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλο το ματς, το οποίο ολοκλήρωσαν με 21 τελικές με το πρώτο γκολ να έρχεται στο 49′ από τον Ίνγκς, ο οποίος σκόραρε με περιπετειώδη τρόπο. Το γκολ μέτρησε μετά από χρήση VAR καθώς σηκώθηκε το σημαιάκι του βοηθού για off side. 

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης η Γουλβς ρίσκαρε βγαίνοντας στην επίθεση για να βρει γκολ ισοφάρισης που θα έστελνε το ματς στην παράταση με την Σαουθάμπτον να πετυχαίνει δεύτερο τέρμα στο 90′ με το σουτ του Στιούαρτ Άρμστρονγκ

Γκολ που ήρθε μετά από λάθος του Ρούντι, ο οποίος έστειλε τη μπάλα πάνω στον Τέλα για να στρώσει αυτός στον Άρμστρονγκ για να γράψει το 0-2.

Η Σαουθάμπτον είχε φτάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας τον Απρίλιο του 2018, όταν είχε αποκλειστεί 2-0 από τη μετέπειτα νικήτρια, Τσέλσι

Οι συνθέσεις:

Γουλβς: Ρούντι – Νεντόνκερ, Σαϊς, Κάιλμαν – Χουφερ, Νέβες, Μουτίνιο, Κάστρο (46′ Νουρί) – Γκιμπς-Γουάιτ (63′ Τραορέ), Βιτίνια (69′ Νέτο), Φάμπιο Σίλβα (64′ Γουίλιαν).
Σαουθάμπτον: Φόρστερ – Γουόκερ-Πίτερς, Μπέντναρεκ, Σαλισού, Μπερτράντ – Άρμστρονγκ, Γουόρντ-Πρόουσελ, Ρομέου, Τζενεπό –  Ρέντμοντ, Ινγκς (83′ Άνταμς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.