Τούχελ: “Ίσως αγωνιστούν στον τελικό οι Κοβάτσιτς και Καντέ”

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστούν Ματέο Κόβατσιτς και Ενγκολό Καντέ στον τελικό του FA Cup κόντρα στη Λίβερπουλ, άφησε ο Τόμας Τούχελ.

“Ο Ματέο θέλει να το δοκιμάσει. Το ιατρικό τμήμα άναψε το πράσινο φως για να το δοκιμάσουμε. Το πλεονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχει νέος τραυματισμός, αλλά υπάρχει έντονος πόνος και ο αστράγαλος ήταν πολύ πρησμένος. Ελπίζουμε ότι ίσως είναι αρκετός χρόνος για να τα καταφέρει, αλλά θα προσπαθήσουμε στην προπόνηση και θα μάθουμε περισσότερα γι’ αυτό“, δήλωσε ο Γερμανός προπονητής.

Για τη διαθεσιμότητα του Καντέ, ο Τούχελ απάντησε:Προσπαθεί κι αυτός. Προσπάθησε χθες στην προπόνηση της ομάδας. Θα προσπαθήσουμε επίσης σήμερα μαζί του. Θέλει να παίξει και ελπίζω να τα καταφέρει στην προπόνηση. Θα είναι κρίσιμο για εμάς και είναι η στιγμή να πάρουμε ρίσκα. Πρέπει να είσαι ακριβής σε αυτούς τους αγώνες, είναι τόσο κλειστοί αγώνες, θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αντιμετωπίζουμε έναν από τους καλύτερους προπονητές και μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.