Τσέλσι-Κρίσταλ Πάλας 2-0: Οι «μπλε» έκλεισαν ραντεβού με την Λίβερπουλ στον τελικό (hls)

Η Τσέλσι προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup κερδίζοντας με 2-0 την Κρίσταλ Πάλας στον ημιτελικό. Κακό ποιοτικά το πρώτο μέρος, έδωσαν την λύση Λόφτους-Τσικ και Μάουντ στην επανάληψη.

Ραντεβού με την Λίβερπουλ έκλεισε στον τελικό του FA Cup η Τσέλσι. Οι «μπλε» μπορεί να μην έθελξαν με την απόδοση τους αλλά είχαν την ουσία και σε τέτοια παιχνίδια αυτό είναι που μετράει.

Ο Ρουμπέν Λόφτους-Τσικ στο 65ο λεπτό έπειτα από ασίστ του Κάι Χάβερτζ και ο Μέσιον Μάουντ έντεκα λεπτά αργότερα (76′) μετά από πάσα του Τίμο Βέρνερ, υπέγραψαν την πρόκριση της ομάδας του Τούχελ.

Η Κρίσταλ Πάλας είχε τη μοναδική ευκαιρία του πρώτου μέρους με τον Τσείκου Κουγιάτε, όμως δεν ευτύχησε να προηγηθεί και στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν αποτελεσματική στις προσπάθειες της.

Επόμενη υποχρέωση για την Τσέλσι κόντρα στην Άρσεναλ την Τετάρτη (20/04, 21:45) για το πρωτάθλημα, ενώ η Κρίσταλ Πάλας μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Νιούκαστλ (20/04, 21:45).

O τελικός του FA Cup είναι προγραμματισμένος για τις 14 Μαΐου στο «Γουέμπλεϊ» σε μια… άτυπη ρεβάνς του τελικού του League Cup στο οποίο η ομάδα του Κλοπ κατέκτησε το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.