Κλοπ: “Νικήσαμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο”!

Ο τεχνικός ηγέτης των Reds μίλησε μετά την πρόκριση της Λίβερπουλ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, χαρακτήρισε τη Μάντσεστερ Σίτι ως την καλύτερη ομάδα του κόσμου και έκανε λόγο για μια ξεχωριστή στιγμή!

Λένε πως η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή και μάλλον αυτό θα είχε στο μυαλό του ο πανευτυχής προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ. Ο τεχνικός ηγέτης των Reds μίλησε μετά την πρόκριση της Λίβερπουλ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, χαρακτήρισε τη Μάντσεστερ Σίτι ως την καλύτερη ομάδα του κόσμου και έκανε λόγο για μια ξεχωριστή στιγμή!

“Είμαι περήφανος. Το πρώτο μέρος είναι από τα καλύτερα που έχουμε κάνει ποτέ. Κάναμε τα πάντα σωστά, βάλαμε γκολ στις σωστές στιγμές, ήταν ένα εκπληκτικό πρώτο μέρος, λάτρεψα κάθε δευτερόλεπτο. Το δεύτερο μέρος άρχισε με ένα γκολ της Μάντσεστερ Σίτι και άνοιξε το ματς, η ποιότητα της Σίτι είναι κάτι το τρελό”, είπε αρχικά ο Γιούγκεν Κλοπ και πρόσθεσε:

“Σεβόμαστε την ποιότητά τους πάρα πολύ, είναι πολύ δύσκολο να τους νικήσεις, όμως επειδή έχω αυτά τα παιδιά στα αποδυτήριά μου, έχουμε πιθανότητες! Δεν χρησιμοποιούμε αυτό το ματς για να κάνουμε κάποια δήλωση, θέλαμε απλά να πάμε στον τελικό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γίνεται κουβέντα για το quadruple. Νικήσαμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο και αυτό είναι μία ιδιαίτερα ξεχωριστή στιγμή”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.