Mίντλεσμπρο: Σκληρή απάντηση στην Τσέλσι

Η Μίντλεσμπρο απάντησε στο αίτημα της Τσέλσι να διεξαχθεί χωρίς θεατές η μεταξύ τους αναμέτρηση για το Κύπελλο Αγγλίας.

Oι Λονδρέζοι προέβησαν στο αίτημα λόγω της απαγόρευσης διάθεσης εισιτηρίων που τους έχει επιβληθεί μετά τις κυρώσεις εναντίον του Ρόμαν Αμπράμοβιτς. 

Οι «μπλε», τόνισαν ότι χωρίς την παρουσία των φιλάθλων τους στο γήπεδο θα υπονομευτεί η ακεραιότητα του αγώνα και του θεσμού.

Η Μπόρο όμως απάντησε με έντονο τρόπο, ανακοινώνοντας ότι δεν πρόκειται να συναινέσει σε κάτι τέτοιο και να δεχτεί να μείνουν οι οπαδοί της  εκτός «Ρίβερσαϊντ» χωρίς ουσιαστικό λόγο.

«Ενημερωθήκαμε για το αίτημα της Τσέλσι να διεξαχθεί ο αγώνας του έκτου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας το Σάββατο κεκλεισμένων των θυρών και βρίσκουμε την πρότασή της παράξενη και χωρίς καμία απολύτως αξία. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι γνωρίζουν καλά τους λόγους για τους οποίους έχουν επιβληθεί κυρώσεις στην Τσέλσι και ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση με την ποδοσφαιρική ομάδα της Μίντλεσμπρο.

Έτσι, το να προτείνουμε ουσιαστικά ότι θα πρέπει να τιμωρηθεί η Μίντλεσμπρο και οι οπαδοί της δεν είναι μόνο άδικο αλλά χωρίς καμία βάση.

Δεδομένων των λόγων για τους οποίους επιβλήθηκαν οι κυρώσεις, το να επιδιώκει η Τσέλσι να επικαλεστεί την αθλητική ”ακεραιότητα’’ ως λόγο για τον οποίο το παιχνίδι θα πρέπει να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών είναι  άκρως ειρωνικό.

Προς το παρόν περιμένουμε επίσημη ειδοποίηση από την FA για τα επόμενα βήματα, αλλά να είστε βέβαιοι ότι η Μίντλεσμπρο θα αντισταθεί στις ενέργειες της Τσέλσι με τον πιο έντονο τρόπο», ανέφερε η ομάδα της Τσάμπιονσιπ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.