Μάντσεστερ Γ. – Μίντλεσμπρο 1-1 παρ. (7-8 πεν.): Μεγάλη πρόκριση για την Μπόρο! (hls)

Η Μίντλεσμπρο άφησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός της φάσης των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» στη διαδικασία των πέναλτι!

Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ έχασε πέναλτι στο πρώτο μέρος με τον Ρονάλντο και σωρεία άλλων ευκαιριών στη συνέχεια, όμως «κόλλησε» στο 1-1 μετά από 120′ και το συγκρότημα του Κρις Γουάιλντερ έκανε την έκπληξη στη διαδικασία των πέναλτι, με τον Ελάνγκα μοιραίο των γηπεδούχων.

Η Γιουνάιτεντ ξεκίνησε δυνατά και είχε την ευκαιρία να σκοράρει στο 19′, όταν ο Πογκμπά -που επέστρεψε στην ενδεκάδα μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας λόγω τραυματισμού- κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή.

Όμως ο Ρονάλντο που πήρε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Λάμλι, κάτι που έδειξε ότι μάλλον δεν θα ήταν η βραδιά των γηπεδούχων.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πάντως άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό με διαγώνιο σουτ του Σάντσο από αριστερά στην περιοχή μετά από ωραία μπαλιά του Φερνάντες.

Στη συνέχεια έχασαν μεγάλες ευκαιρίες και για άλλα γκολ, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν και το πλήρωσαν στο 64′.

Συγκεκριμένα, ο Τζόουνς βρήκε στην περιοχή τον Γουάτμορ, αυτός και με τη βοήθεια του χεριού του (η φάση εξετάστηκε σχετικά από το VAR, το οποίο δεν βρήκε κάτι παράτυπο) έστρωσε στον Κρουκς, ο οποίος ισοφάρισε από κοντά!

Στο 71′ ο Φερνάντες έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να κάνει το 2-1, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι ουσιαστικά σε κενή εστία με τον γκολκίπερ εξουδετερωμένο!

Έτσι το ματς πήγε στο έξτρα τριαντάλεπτο, στο οποίο δεν άλλαξε κάτι, με αποτέλεσμα η πρόκριση να κριθει στη «ρώσικη ρουλέτα» και την Μπόρο να πανηγυρίζει χάρη στο άστοχο τελευταίο πέναλτι του Ελάνγκα.

Η σειρά των πέναλτι:

ΜακΝερ 0-1
Mάτα 1-1
Παγιέρο 1-2
Μαγκουάιρ 2-2
Χάουζον 2-3
Φρεντ 3-3
Τάβερνιερ 3-4
Ρονάλντο 4-4
Μπάμπα 4-5
Φερνάντες 5-5
Γουάτμορ 5-6
ΜακΤόμινεϊ 6-6
Φράι 6-7
Νταλότ 7-7
Πέλτιερ 7-8
Ελάνγκα άουτ

Μάντσεστερ Γ. (Ράνγκνικ): Χέντερσον – Νταλότ, Βαράν (91′ Φ. Τζόουνς), Μαγκουάιρ, Σο – Πογκμπά (82′ Φρεντ), ΜακΤόμινεϊ – Ράσφορντ (82′ Ελάνγκα), Φερνάντες, Σάντσο (100′ Μάτα) – Ρονάλντο.
Μίντλεσμπρο (Γουάιλντερ): Λάμλι – Ντάικστιλ, Φράι, ΜακΝερ – Α. Τζόουνς (118′ Μπάμπα), Κρουκς (78′ Παγιέρο), Χάουζον, Τάβερνιερ, Τέιλορ (91′ Πέλτιερ) – Σποράρ (91′ Κόνολι), Μπαλόγκουν (61′ Γουάτμορ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.