FA Cup: Πρόκριση με ανατροπή για Λίβερπουλ, Τότεναμ, στους ’32’ και η Νόριτς (hls)

Λίβερπουλ και Τότεναμ χρειάστηκαν ανατροπή κόντρα σε ομάδες της League 1, με Τζόλη και Γιαννούλη πέρασε η Νόριτς.

Λίβερπουλ – Σριούσμπερι 4-1

Ο Γιούργκεν Κλοπ ξεπέρασε τον κορωνοϊό και επέστρεψε στον πάγκο της Λίβερπουλ. Ο Γερμανός τεχνικός στερήθηκε για διαφορετικούς λόγους αρκετούς ποδοσφαιριστές (covid, κύπελλο εθνών Αφρικής). Άλισον, Σαλάχ, Μανέ, Κειτά, Τιάγκο, Μίλνερ, Χέντερσον, Τζόουνς, Αλεξάντερ – Άρνολντ, Τσάμπερλεϊν και Ζότα απουσίαζαν από την αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα από τη League 1.

Ο Νιγηριανός Ντόμινικ Ούντοχ πάγωσε το Άνφιλντ βάζοντας μπροστά τους φιλοξενούμενους στο 27ο λεπτό (0-1), όμως η απάντηση της Λίβερπουλ ήρθε λίγο αργότερα με τον 17χρονο Γκόρντον να ισοφαρίζει (1-1, 33ο λεπτό) και τον Βραζιλιάνο Φαμπίνιο να γυρίζει το ματς με εκτέλεση πέναλτι πριν κλείσει το ημίχρονο (2-1, 44ο λεπτό).

Η Λίβερπουλ καθάρισε την πρόκριση με τον Ρομπέρτο Φιρμίνιο που μπήκε στο παιχνίδι από τον πάγκο (3-1, 78ο λεπτό) και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με το δεύτερο γκολ του Φαμπίνιο στις καθυστερήσεις (4-1, 93′).

Τότεναμ – Μόρκαμπ 3-1

Στο βόρειο Λονδίνο ο Αντόνιο Κόντε δεν είχε στην διάθεση του τους τραυματίες Σον και Ρομέρο, άφησε εκτός αποστολής τον Ντάιερ, στον πάγκο τους Λορίς, Κέιν, Λούκας, Χόιμπερ και Σάντσες. Η Μόρκαμπ, ομάδα της League 1, πήρε το προβάδισμα με το γκολ του Ιρλανδού Ντιν Ο’Κόνορ στο 33ο λεπτό (0-1).

Ο Χάρι Ούινκς κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ πετυχαίνοντας το πρώτο φετινό του γκολ (1-1, 74ο λεπτό).

Ο Κόντε έριξε στον αγωνιστικό χώρο τους Κέιν, Μόουρα και μέσα σε τρία λεπτά η Τότεναμ καθάρισε την πρόκριση. Ο Άγγλος επιθετικός έγραψε το 2-1 στο 85ο λεπτό και στο 88ο λεπτό ο Βραζιλιάνος διαμόρφωσε το τελικό σκορ (3-1).

Τσάρλτον – Νόριτς 0-1

Στο αρχικό σχήμα για τα ‘καναρίνια’ βρέθηκαν οι Τζόλης, Γιαννούλης. Η Νόριτς χρειάστηκε ένα γκολ του Ράσιτσα στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης για να περάσει στον επόμενο γύρο κυπέλλου Αγγλίας.

Τα αποτελέσματα

Γουέστ Χαμ – Λιντς 1-0

Γουλβς – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3-0

Στόουκ – Λέιτον Όριεντ 2-0

Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ (19.10)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.