Άρσεναλ: Μήνυμα για την καταπολέμηση της βίας των εφήβων (pic, vids)

Η Άρσεναλ αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα στους έφηβους, οι οποίοι πρέπει να μείνουν μακριά από την εγκληματικότητα και τις συμμορίες.

Στο Λονδίνο οι νέοι έχουν βρει έναν άσχημο τρόπο για να εδραιώσουν την κυριαρχία τους. Οι ανήλικοι συμμετέχουν σε συμμορίες και σκοπός τους είναι να σκοτώσουν άλλα παιδιά, “βυθίζοντας” τα χέρια τους στο αίμα αλλά και στον κόσμο της παρανομίας. Μάλιστα το 2021 καταγράφηκαν 30 θάνατοι εφήβων, αριθμός που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ.

Έτσι η Άρσεναλ προσπαθεί με ένα τρομερό βίντεο να απωθήσει τους νέους από αυτό το φαινόμενο. Οι “κανονιέρηδες” θα αντικαταστήσουν την κόκκινη φανέλα με λευκή στο FA και με μήνυμα “όχι άλλο κόκκινο” προσπαθούν να δείξουν στους νέους το λάθος τους. Στο παιχνίδι της Νότιγχαμ Φόρσετ την Κυριακή (9/1) για το Κύπελλο θα φορεθεί για πρώτη φορά η εμφάνιση.

«Όχι άλλο κόκκινο. Πέρυσι σημειώθηκε ρεκόρ δολοφονίας εφήβων στο Λονδίνο. Είναι καιρός να κάνετε μια πραγματική αλλαγή, μέσα από πραγματική δράση. Η λευκή μας εμφάνιση δεν είναι προς πώληση, ούτε για κέρδος. Όχι άλλο κόκκινο», ήταν το μήνυμα της ομάδας.

Αναλυτικά:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.