Χάζενχουτλ: “Επιτυχημένη χρονιά, αν πάμε στον τελικό του Κυπέλλου”

Μία θέση στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, θα «έσωζε» τη σεζόν της Σαουθάμπτον, μετά απ’ την απογοητευτική πορεία της στην Premier League, όπως τόνισε ο προπονητής των «Αγίων», Ραλφ Χάζενχουτλ, την Παρασκευή (16/04).

Η Σαουθάμπτον που κέρδισε το Κύπελλο Αγγλίας το 1976, έχει να φτάσει στον τελικό του θεσμού απ’ το 2003, όταν κι έχασε απ’ την Άρσεναλ. Παρά το γεγονός ότι οι “Άγιοι” πέρασαν τις τέσσερις προηγούμενες φάσεις χωρίς να δεχθούν γκολ στο FA Cup , αποκλείοντας μεταξύ άλλων και την περσινή κάτοχο Άρσεναλ, η πορεία τους στο πρωτάθλημα είναι τρομερά πτωτική. Επί του παρόντος βρίσκονται στη 14η θέση, αν και στην εκκίνηση της σεζόν είχαν “ακουμπήσει” την πρώτη τριάδα.

“Ενας τελικός Κυπέλλου, σίγουρα θα άλλαζε τα πράγματα στο 100%, θα ήταν σούπερ επιτυχημένη η σεζόν μας. Αν δει κανείς ποιές ομάδες βρίσκονται σ’ αυτή τη φάση –η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Σίτι, η Λέστερ- τότε ναι, είναι ήδη μεγάλη η επιτυχία για εμάς”, τόνισε ο Χάζενχουτλ.

“Είχαμε ορισμένες πολύ καλές στιγμές αυτή τη σεζόν. Ήμασταν πολύ ψηλά στη βαθμολογία για ένα διάστημα, αλλά είχαμε πολλούς τραυματισμούς μετά κι αυτό μας κόστισε. Ίσως από ένα σημείο και μετά να επικεντρωθήκαμε περισσότερο στο Κύπελλο, διαλέγοντας πιο δυνατές ενδεκάδες στους αγώνες που δώσαμε στις προηγούμενες φάσεις του Κυπέλλου. Κι αυτό όμως μας κόστισε τραυματισμούς”, πρόσθεσε.

“Το FA Cup είναι ο πιο παραδοσιακός ποδοσφαιρικός θεσμός κι αυτός είναι ο λόγος που όλοι το αγαπούν τόσο πολύ. Όλοι στέκονται στο πόσους βαθμούς έχουμε στην Premier League και υποβαθμίζουν την πορεία μας στο Κύπελλο, αλλά εγώ δεν συμφωνώ με αυτό”, κατέληξε ο Αυστριακός τεχνικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.