Τουρέ: “Όλα είναι τέλεια”

Ο "χρυσός" σκόρερ της Μάντσεστερ Σίτι, Γιάγια Τουρέ, δήλωσε εντυπωσιασμένος από την κατάκτηση του Κυπέλλου και την έξοδο στο Champions League.

Ο “χρυσός” σκόρερ της Μάντσεστερ Σίτι, Γιάγια Τουρέ, δήλωσε εντυπωσιασμένος από την κατάκτηση του Κυπέλλου και την έξοδο στο Champions League. Ο άσος από την Ακτή Ελεφαντοστού, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ στο 1-0 των “πολιτών” επί της Στόουκ στον τελικό του “Γουέμπλεϊ” έκανε λόγο για δικαίωση και καταξίωση της ομάδας του.

“Είναι φανταστική η αίσθηση να νικάς και η Σίτι μπορεί να θεωρείται πλέον ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Είναι μια φανταστική κατάσταση για τον σύλλογο, ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Όταν ήρθα στην ομάδα δήλωσα ότι η χρονιά θα γινόταν επιτυχημένη αν κατακτούσαμε ένα τίτλο. Τώρα, όχι μόνο τα καταφέραμε αλλά έχοντας εξασφαλίσει και τη συμμετοχή μας στο Champions League τα πράγματα είναι φανταστικά», είπε ο Τουρέ, ενώ από την πλευρά του ο επίσης πανευτυχής Μίκα Ρίτσαρντς πρόσθεσε:

“Είναι απίστευτο. Δεν μπορείς να το περιγράψεις με λόγια. Δουλέψαμε σκληρά όλη τη σεζόν και το κερδίσαμε. Δεν μπορώ να το πιστε΄ψω. Είναι το πρώτο τρόπαιο και το πιο σημαντικό. Θα ‘χτίσουμε’ απ’ αυτό. Είναι εντυπωσιακές στιγμές”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.