Έτοιμη να αποχωρήσει η Λουντογκόρετς

Αναστάτωση στο βουλγαρικό πρωτάθλημα, καθώς η Λουντογκόρετς είναι έτοιμη να αποχωρήσει από αυτό, προς ένδειξη διαμαρτυρίας.

Αναστάτωση στο βουλγαρικό πρωτάθλημα, καθώς η Λουντογκόρετς είναι έτοιμη να αποχωρήσει από αυτό, προς ένδειξη διαμαρτυρίας. Σύμφωνα με τους ιθύνοντες των πρωταθλητών Βουλγαρίας η συνεχόμενη εύνοια της Λέφσκι Σόφιας από τη διαιτησία έχει προκαλέσει εκνευρισμό στις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος.

Αιτία στάθηκε η αναμέτρηση της Λίτεξ Λόβετς με τη Λέφσκι Σόφιας. Οι γηπεδούχοι προηγούνταν 1-0, πριν μείνουν με εννέα παίκτες και καταλογιστεί πέναλτι εις βάρος τους. Μετά από αυτή την εξέλιξη αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο και οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη στα χαρτιά. 

Ο αθλητικός διευθυντής της Λίτεξ, Στόικο Στοΐλοφ: «Υπήρχε τεράστια διαφορά ανάμεσα στις αποφάσεις του διαιτητή. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στο ποδόσφαιρο. Είναι μια φάρσα, μια προσβολή απέναντι στην Λίτεξ και τους οπαδούς της. Αυτό είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου σε όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο της Βουλγαρίας».

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης της Λουντογκόρετς, Κιρίλ Ντομουσίεφ τόνισε χαρακτηριστικά: «Το πιο πιθανό είναι να εγκαταλείψουμε το πρωτάθλημα, αν συνεχιστεί να ευνοείται από τους διαιτητές με τέτοιο τρόπο η Λέφκσι. Γιατί να ξοδεύουμε τα λεφτά μας και να επιτρέπουμε σε ομάδες -που δεν έχουν ούτε τις ικανότητες ούτε το επίπεδο- να διεκδικούν τον τίτλο με τέτοιο τρόπο»;


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!