Τυπική διαδικασία

Την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα «σφραγίσει» απόψε ο ΠΑΟΚ στη Δανία.

Την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα «σφραγίσει» απόψε ο ΠΑΟΚ στη Δανία. Ο «δικέφαλος του Βορρά» φιλοξενείται από την Μπρόντμπι στη ρεβάνς των πλέι οφ και με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα να μην αφήνει κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους να ελπίζουν.

Πριν μία εβδομάδα οι παίκτες του Ιγκόρ Τούντορ συνέτριψαν την Μπρόντμπι με 5-0 στην Τούμπα και της έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα ότι αν θέλει να συμμετάσχει στα γκρουπ κάποιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, θα πρέπει να περιμένει την επόμενη σεζόν… και βλέπουμε. Ο Κροάτης προπονητής αναμένεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και σε άλλους ποδοσφαιριστές του, αν και έχει προηγηθεί το αρνητικό 0-0 με τη Skoda Ξάνθη στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ.

Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να κάνει το «2 στα 2» στα πλέι οφ, έστω και με λιγότερο εντυπωσιακό σκορ. Παράλληλα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ψάχνει την πρώτη της νίκη στη Δανία, στο δεύτερο παιχνίδι της εκεί μετά το μακρινό 1977 και την ήττα με 3-0 από τη Βέιλε, η οποία του είχε κοστίσει και τον αποκλεισμό, καθώς στη ρεβάνς νίκησε μόνο με 2-1. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.