Με Μπαντιμπανγκά πέρασε η Σέριφ

Ο Ζίγκι Μπαντιμπανγκά με δικό του γκολ έστειλε την Σέριφ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τους Μολδαβούς να αντιμετωπίζουν στην επόμενη φάση την Καραμπάκ παρά την ήττα τους με 2-1 από την Βαλούρ στην Ισλανδία.

Επαναληπτικός ανάμεσα σε Βαλούρ και Σέριφ, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο Ρέκιαβικ με την Σέριφ να έχει ελαφρύ προβάδισμα μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα στο Τίρασπολ.
Στο 40΄ο Σιγκουρσον άνοιξε το σκορ για τους πρωταθλητές Ισλανδίας για να κλείσει το ημίχρονο. Στην επανάληψη και στο 68′ ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης και του Εργοτέλη Ζιγκουί Μπαντιμπανγκά ισοφάρισε για τους φιλοξενουμενους και χάρη στο εκτός έδρας γκολ οι Μολδαβοί κατόρθωσαν να προκριθούν.
Η Βαλούρ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη όμως ήταν αργά, καθώς ο Χάλντορσον που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο 69′ χάρισε την νίκη στους γηπεδούχους στο 91ο λεπτό αλλά όχι και την πρόκριση.
Στην επόμενη φάση η Σέριφ θα αντιμετωπίσει την Καραμπάκ από το Αζερμπαιτζάν που απέκλεισε την Μπάτε Μπορίσοφ από την Λευκορωσία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.