Παντελίδης:”Κάναμε λάθη, κρατάμε τα θετικά”

Ο Σάββας Παντελίδης δήλωσε περήφανος και μίλησε για την παρακαταθήκη που αφήνει ο αγώνας με τη Μόλντε.

Ο Σάββας Παντελίδης δήλωσε περήφανος και μίλησε για την παρακαταθήκη που αφήνει ο αγώνας με τη Μόλντε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη

”Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έκαναν μεγάλο ματς. Ένα παιχνίδι που ήταν γεμάτο συναισθήματα. Φαινόταν βουνό να γυρίσουμε το παιχνίδι, αλλά το πιστεύαμε. Γιατί δεν μας άξιζε το 3-0 που έγινε εκεί. Μόνο κερδισμένοι θα βγούμε, ανεξαρτήτως της πικρίας που δεν πήραμε την πρόκριση. Αυτό το ματς είναι η παρακαταθήκη μας, όσο θα έχουμε τέτοια διάθεση και εμφανίσεις. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον κόσμο. Τα συναισθήματα είναι έντονα, όπως στο γκολ που δεχθήκαμε αλλά ακόμη και τότε η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να παλέψει με κάθε συνθήκη. Ασφαλώς και υπάρχει πίκρα, αλλά είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε”.

”Ακριβώς, πέτυχαν όλα, απλά χρειάζεται και λίγο τύχη». Σε ερώτηση για το αν κέρδισε παίκτες, είπε: «Κάποια παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής, έδειξαν ότι θα βοηθήσουν την ομάδα. Καλό είναι να μην αναφέρουμε τα ονόματα. Νομίζω ότι οι κύριοι με τα κίτρινα δεν ήταν τόσο καλοί”.

Για τις τελικές του Άρη:

”Άλλες οι συνθήκες του αγώνα στη Νορβηγία. Τώρα ήμασταν πιο ξεκούραστοι, παίζαμε στο σπίτι μας… όλα παίζουν τον ρόλο τους. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι το πρώτο ημίχρονο στη Νορβηγία δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα. Για μένα το πλάνο ήταν πολύ σωστό, τακτικά. Κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε. Δεχθήκαμε γκολ χωρίς να έκανε πάνω από 2-3 τελικές προσπάθειες».

Για το κλίμα στην ομάδα:

”Οι παίκτες δεν είναι καλά. Όταν φτάνεις τόσο κοντά να πιεις νερό και κάποιος σου κλείνει τη βρύση, δεν μπορείς να είσαι καλά. Τα παιδιά χρειάζονται να είσαι κοντά τους. Μόνο θετικά έχουμε να πάρουμε από το σημερινό. Όταν φτάνεις στο 3-0 μπορεί να γίνουν τα πάντα. Όσο μεγάλο και μικρό είναι ένα παιχνίδι, πρέπει να μπαίνεις με την ίδια διάθεση”.

Για την δήλωση που έκανε στην συνέντευξη τύπου, παραμονή αγώνα (το σπουδαιότερο στην καριέρα του)

”Δεν είμαι μετριοπαθής αλλά μετριόφρων. Δεν φωνάζω αηδίες. Τα παιδιά ξέρουν. Το πίστευα», απάντησε και κατέληξε αναφερόμενος στην παραδοχή του Έρλινγκ Μόε περί φόβου.Το πιο μεγάλο πλάνο του αγώνα ήταν αυτό. Αν αναλύσει κάποιος το 15πτο του δευτέρου ημιχρόνου στο Μόλντε πριν την αποβολή, θα δει ότι σε συνθήκες πίεσης αυτή η ομάδα δεν αντιδράει καλά. Γιατί δεν αντέχει την πίεση. Αναλύσαμε αυτό το 15πτο και επιλέξαμε να ξεκινήσουμε μ’ αυτόν τον τρόπο. Σ’ αυτό πετύχαμε αυτό που θέλαμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.