Μόε: “Φοβήθηκα, αλλά γυρίζω χαρούμενος!”

Ο προπονητής της Μόλντε σχολίασε την πρόκριση της ομάδας του στο "Κλέανθης Βικελίδης" χωρίς να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλό του...

Τα πράγματα με το όνομά τους είπε ο προπονητής της Μόλντε, Έρλινγκ Μόε, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του απόψε (15/8) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με αντίπαλο τον Άρη. Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και σχολίασε με τον… δέοντα τρόπο την πρόκριση που πήραν οι Νορβηγοί στα πλέι οφ του Europa League παρά την ήττα από τους “κίτρινους”.

“Σκοράραμε απόψε απέναντι σε έναν πολύ καλό Άρη. Δυσκολευτήκαμε πολύ, υποφέραμε. Ήμασταν καλοί μόνο για 20 λεπτά. Μετά χάσαμε κάθε μάχη, ενώ τρέξαμε πολύ, και αυτό είναι πολύ απογοητευτικό για τη δική μου ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι ότι προκριθήκαμε, δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου.

Ερωτώμενος για την αποβολή που χαρίστηκε στον Τζέιμς, για αγκωνιά που έδωσε στη διάρκεια του αγώνα, απάντησε: “Δεν συμφωνώ. Δεν υπάρχει κόκκινη κάρτα. Η κόκκινη κάρτα δεν δόθηκε. Μερικές φορές ο διαιτητής δίνει κάρτες, κάποιες όχι”.
Όσο για το αν φοβήθηκε πως θα αποκλειστεί η Μόλντε, τόνισε: “Ναι! Όπως είπα, είχαμε καλό ξεκίνημα, αλλά στη συνέχεια δεν τον κρατήσαμε τον αντίπαλο μακριά από την εστία μας. Έπειτα ήμασταν σε ένα τεντωμένο σκοινί. Ο Άρης ήταν η καλύτερη ομάδα σήμερα, άξιζε να πάρει τη νίκη. Πάμε χαρούμενοι, όμως, στα σπίτια μας…”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.