Σάντσεθ: «Πολλά περιθώρια βελτίωσης» (video)

Ο Βίκτορ Σάντσεθ έμεινε ικανοποιημένος από το αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού του Ολυμπιακού στο 0-0 με την Χάποελ Μπερ Σεβά, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης επιθετικά εν' όψει της ρεβάνς.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ έμεινε ικανοποιημένος από το αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού του Ολυμπιακού στο 0-0 με την Χάποελ Μπερ Σεβά, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης επιθετικά εν’ όψει της ρεβάνς.

Aναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών στην συνέντευξη Τύπου:

Βίκτορ Σάντσεθ:

Για το 0-0: «Το να παίζεις το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδό σου έχει αυτό το ρίσκο και αυτή την παγίδα. Αν δεχθείς γκολ τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα. Σε ό,τι αφορά το αμυντικό κομμάτι, τα πήγαμε καλά καθώς δεν δεχθήκαμε γκολ και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Στην επίθεση δεν καταφέραμε να είμαστε πιεστικοί και αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας για να βελτιώσουμε το επιθετικό κομμάτι και να πάμε εκεί για την πρόκριση».

Για αν έπαιξε ρόλο το γεγονός πως ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού:
«Η αλήθεια είναι πως το γεγονός πως ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για εμάς σε αντίθεση με τον αντίπαλό μας είναι μια εξήγηση για το ότι έγιναν λάθη. Η ζέστη επίσης φταίει γιατί μας κούρασε. Έγιναν λάθη και έλειψε η ακρίβεια από το παιχνίδι μας σήμερα.

Έχουμε μια εβδομάδα για να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση και να έχουμε περισσότερη ακρίβεια στο παιχνίδι».

Για τον τρόπο που έπαιξε η Χάποελ:
«Το γεγονός πως η Χάποελ είχε τοποθετήσει στο κέντρο πέντε ποδοσφαιριστές έκανε δύσκολα τα πράγματα γιατί δεν είμαστε ακόμα στην επιθυμητή φυσική κατάσταση και αυτό μας δυσκόλεψε πολύ. Είναι μια ομάδα που είναι δύσκολο να την πιέσεις γιατί παίζει πολύ καλή άμυνα. Απόδειξη ότι στην Λίγκα της έχει δεχθεί τα λιγότερα γκολ. Πρέπει να την πιέσεις.

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να δουλέψουμε το κομμάτι της δημιουργίας περισσότερων ευκαιριών. Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας για να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς που χρειαζόμαστε. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης σε φυσική κατάσταση και στρατηγική».

Μπαράκ Μπακχάρ: 

Για το πώς ήρθε το 0-0: ««Πιστέψαμε στον εαυτό μας. Παίξαμε έξυπνα. Ήμασταν συγκροτημένοι και συγκεντρωμένοι. Έχουμε μία αίσθηση πως μπορούσαμε κάτι καλύτερο και ελπίδες για την συνέχεια».

Για το αν ήταν κουρασμένος ο Ολυμπιακός:
«Δεν θέλω να πω κάτι για τον αντίπαλο. Θέλω να πω για εμάς ότι ήρθαμε εδώ καλά προετοιμασμένοι. Έχουμε κάνει την μισή δουλειά και πάμε για τον επόμενο αγώνα».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν έκανε πολλές ευκαιρίες:
«Πρώτον έχω πολύ μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό. Ότι δεν σκόραρε δεν σημαίνει πως δεν είναι καλή ομάδα. Είναι πολύ καλή και πιο καλή από εμάς. Το ότι δεν έβαλαν γκολ στο 1ο πρώτο ματς σημαίνει πως θα πρέπει να προσπαθήσουν πιο πολύ στον επαναληπτικό.Θεωρώ πως είχαμε πολύ καλή προετοιμασία. Αυτό μας βγήκε στο γήπεδο. Έτσι πήραμε το 0-0, που είναι πολύ θετικό για εμάς».

Για τους Σοάρες και Μπουζάγκλο:
««Προς το παρόν ο Σοάρες είναι ακόμα παίκτης μας. Δεν υπάρχει κάτι. Για τον Μπουζάγκλο δεν θέλω να σχολιάσω κάτι ιδιαίτερα».

Για το αν θα παίξει ρόλο η έδρα στη ρεβάνς:
«Φυσικά θα μας δώσει πλεονέκτημα η έδρα μας. Παίζουμε με μία ομάδα πολύ ποιοτική και πιο ποιοτική από εμάς. Θέλουμε να προσπαθήσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει φυσικά και με την στήριξη του κόσμου μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.