Ψάχνει…όαση πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Χάποελ Μπερ Σεβά (21.00) στη ρεβάνς του 0-0 του «Γ. Καραϊσκάκης» για τον γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, αναζητώντας στην έρημο Νεγκέβ την όαση της πρόκρισης στα πλέι - οφ, για να αποφύγει την...ευρωπαϊκή ξηρασία.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Χάποελ Μπερ Σεβά (21.00) στη ρεβάνς του 0-0 του «Γ. Καραϊσκάκης» για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, αναζητώντας στην έρημο Νεγκέβ την όαση της πρόκρισης στα πλέι – οφ, για να αποφύγει την…ευρωπαϊκή ξηρασία.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν κακή εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι επιθετικά, αλλά τουλάχιστον κράτησαν ανέπαφη την εστία τους, κάτι που τους επιτρέπει να περάσουν και με ισοπαλία με γκολ. Αντίπαλός τους εκτός από την Χάποελ και ο καιρός, ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι λόγω της ερήμου, μετά την δύση του ηλίου οι καιρικές συνθήκες βελτιώνονται σημαντικά με μείωση της υγρασίας στα πέριξ της ερήμου. 

Ο Βίκτορ Σάντσεθ, θα κάνει αλλαγές σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση, διατηρώντας πάντως το 4-2-3-1. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει στη διάθεσή του τους Σιόβα και Ντουρμάζ λόγω τραυματισμών, ενώ εκτός έμειναν και οι Γούτας, Κασάμι και Ελαμπντελαουί, με τους Πουλίδο και Καμπιάσο όμως να επιστρέφουν.

Ο Καπίνο αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ντε Λα Μπέγια. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Μιλιβόγεβιτς και ένας εκ των Μπουχαλάκης και Καμπιάσο, μπροστά τους οι Ντομίνγκεζ, Φορτούνης και Σεμπά, ενώ στην επίθεση θα είναι ο Ιντέγε.

Η ομάδα του Μπαράκ Μπακχάρ, θέλει να εκμεταλλευτεί τον ενθουσιασμό του κοινού στο «Tέρνερ» προκειμένου να ολοκληρώσει την έκπληξη και να συνεχίσει στην Ευρώπη, χωρίς να έχει στη διάθεσή της τον στόπερ Σοάρες που αποχώρησε από την ομάδα. Η πιθανή ενδεκάδα μπορεί να αποτελείται από τους Γκόρες, Νταβιτζάντα, Τάχα, Βίτορ, Γέντεκ, Μπιτόν, Όγκου, Χόμπαν, Μέλικσον, Ενουακαέμε και Μπαρντά.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μπενουά Μπαστιάν από την Γαλλία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Χακέτ και Ζαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.