Οι ρεβάνς θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα!

Οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης του επίσημου Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Τύπου πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 9/5. Πριν την έναρξη των αγώνων τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του δημοσιογράφου, Σταύρου Τσώχου.

Η διοίκηση του συλλόγου και οι εργαζόμενοι αθλούμενοι των ομάδων εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στην οικογένεια & τους φίλους του εκλιπόντος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της ημέρας η KINGBET επικράτησε με 4-1 της GREEN PIXEL και απέκτησε προβάδισμα στη πρόκριση της στο μεγάλο τελικό του Πρωταθλήματος Τύπου, ενώ το Σ.Ε.Η. πήρε βραχεία κεφαλή για να γίνει η δεύτερη ομάδα του Τελικού νικώντας 1-0 το Υ.ΕΘ.Α.

Αντίστοιχα, για το LEAGUE CUP Τύπου οι ομάδες της WSL GR και του περιοδικού Ιππασία έμειναν ισόπαλοι 1-1, ενώ η Σχεδία επικράτησε 3-0 της SPORTIME. 

Τη διοργάνωση επιμελείται για 25η συνεχόμενη χρονιά από την ίδρυσή του ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αθλουμένων Εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης.

Η φετινή ποδοσφαιρική σεζόν του αυθεντικού εργασιακού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Τύπου είναι αφιερωμένη από τον Π.Σ.Α.Ε. ΜΜΕ στα “100 χρόνια ελληνικό ποδόσφαιρο, που όλοι αγαπήσαμε”. 

Αποτελέσματα ημιτελικής φάσης του Πρωταθλήματος Τύπου

KINGBET – GREEN PIXEL  4–1

ΥΕΘΑΣΕΗ                         0–1

Αποτελέσματα ημιτελικής φάσης του “LEAGUE CUP Τύπου”

WSLGR – ΙΠΠΑΣΙΑ     1–1

SPORTIME – ΣΧΕΔΙΑ  0–3

Οι επαναληπτικοί αγώνες θα γίνουν το επόμενο Σάββατο 16/5