Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, η συγκεκριμένη πρόταση για τον Χρήστο Ζαφείρη έφτανε τα 16 εκατομμύρια ευρώ και φέρονταν να καλύπτει τις απαιτήσεις της ομάδας της Πράγας, για την παραχώρηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ο πρόεδρος της Σλάβια απάντησε στο δημοσίευμα, σχολιάζοντας σχετική ανάρτηση.
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Καλημέρα. Δεν την έστειλαν. Χαιρετισμούς».
Από την πλευρά του, ο ρεπόρτερ, ο οποίος είχε υποστηρίξει πως υπα΄ρχει νέα πρόταση απάντησε: «Καλημέρα, κύριε πρόεδρε. Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Ίσως να είμαστε εξίσου “ανακριβείς” όπως την άνοιξη με τον Σανγιάγκ, τον Γιαβορτσέκ, τον Χασιόκα, τον Κλίμεντ, τον Σουλτς, τον Πέχ… Σε κάθε περίπτωση, εύχομαι να ληφθεί η σωστή απόφαση προς όφελος της Σλάβια και του τσεχικού ποδοσφαίρου. Και στον Χρήστο μια κορυφαία καριέρα».
Το σχετικό ποστάρισμα:
Podle nejnovějších informací @DenikSport poslal #PAOK do Slavie třetí nabídku, která i s (velmi reálně dosažitelnými) bonusy atakuje cifru 16 milionů eur, čili v přepočtu 400 milionů korun. Christos #Zafeiris je pro řecký velkoklub absolutní prioritou. 🇬🇷https://t.co/eFCdiFmol5
— Michal Kvasnica (@MichalKvasnica) August 12, 2025