ΕΠΟ: «Football for a better chance»

Στην Ρουμανία βρίσκεται η ελληνική αποστολή που συμμετέχει στις εκδηλώσεις του προγράμματος Football for a better chance, οι οποίες περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών με αντιπροσωπευτικές ομάδες 5 ομοσπονδιών (Ρουμανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Λιθουανία).

Η ελληνική ομάδα που μετέβη στο Βουκουρέστι αποτελείται από παιδιά σωματείων που υλοποίησαν τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του κοινωνικού αναπτυξιακού προγράμματος και η αποστολή περιλαμβάνει συνολικά 15 μέλη (6 αγόρια, 6 κορίτσια και 3 ενήλικες προπονητές – υπεύθυνος εκπαιδευτικού προγράμματος, συνοδοί προπονητές).

Ο τετραήμερος κύκλος των εκδηλώσεων άνοιξε με την ανάλυση των αποτελεσμάτων του προγράμματος Football for a better chance και τα οφέλη που προσπόρισε στους αθλητές και στις αθλήτριες (η ανάπτυξη της συνεργασίας, η ομαδικότητα, ο σεβασμός και η αλληλεγγύη).

Το ποδοσφαιρικό τουρνουά στο Βουκουρέστι, με αγώνες ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, ολοκληρώνει μια μακρά περίοδο λειτουργίας του προγράμματος που περιλάμβανε 10 προκαθορισμένες δραστηριότητες για αγόρια και κορίτσια 14-18 ετών σε 10 σωματεία της Αττικής και του Πειραιά με στόχο, εκτός των άλλων, την κοινωνικοποίηση και τη διατήρηση της ενεργούς αθλητικής ιδιότητας των παιδιών τα επόμενα χρόνια.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συμμετέχει για 1η φορά στο πρόγραμμα Football For a Better Chance, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, υποστηρίζεται από την UEFA και πραγματοποιείται με τη συνεργασία του ιταλικού πανεπιστήμιου UNIMORE UNIVERSITY AND REGIO EMILIA.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.