Ράσταβατς: Παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από την Βοϊβοντίνα (pic)

Επέστρεψε και επίσημα στη Σερβία για λογαριασμό της Βοϊβοντίνα ο Μίλαν Ράσταβατς.

Η Βοϊβοντίνα ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του πρώην τεχνικού του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς. Μετά από τρία χρόνια στον Αστέρα Τρίπολης ο Σέρβος έμεινε ελεύθερος, και επέστρεψε στην πατρίδα του αναλαμβάνοντας ξανά την πρώην ομάδα του Βοϊβοντίνα.

Η ανάρτηση των Σέρβων:

«Σήμερα, η ποδοσφαιρική ομάδα της Βοϊβοντίνα παρουσίασε επίσημα τον νέο αθλητικό διευθυντή Μάρκο Γιοβάνοβιτς και τον νέο προπονητή Μίλαν Ράσταβατς. Μαζί τους στο συνέδριο συμμετείχαν ο πρόεδρος της Βοϊβοντίνα Ντράγκολιουμπ Ζμπίλιτς, ο Γενικός Διευθυντής Ντούσαν Μπαγιάτοβιτς, ο Assistant Coach Γκόραν Σαούλα, αλλά και μέλη της Εθνικής Σερβίας (U-17) και ο προπονητής τους Μπράνε Νοβάκοβιτς, οι οποίοι σημείωσαν μεγάλη επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την πρόκριση στα ημιτελικά.»

«Βλέπω την αμυντική λειτουργία ως τη βάση του παιχνιδιού στο ποδόσφαιρο, το επιθετικό κομμάτι αναβαθμίζεται, με το οποίο πιστεύω ότι η Βοϊβοντίνα θα ασχοληθεί πολύ περισσότερο. Με την έννοια ότι θα αφιερώσει περισσότερο χρόνο στο γήπεδο στο επιθετικό κομμάτι του παιχνίδι, αλλά πρώτα πρέπει να βρούμε το στυλ που θα μας ταιριάζει. Το επιθετικό παιχνίδι είναι κάτι που θα κοσμεί την Βοϊβοντίνα», είπε μεταξύ άλλων ο νέος προπονητής της “γηραιάς κυρίας” Μίλαν Ράσταβατς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.