Ο Καθηγητής είναι εδώ

Μπαρμπαδακια καλησπέρα.

Άλλη μια επιτυχίες είχε ο Καθηγητής στη στήλη του χθες, καθώς επαληθευτηκε η μία και μοναδική πρόβλεψη του, ότι δηλαδή θα κατακτήσει την κούπα η Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο. 
Το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε τον Προφεσορ, ο οποίος συνέχισε το επιτυχημένο του σερί και ελπίζει ότι θα εξακολουθήσει να είναι τυχερός και στο μέλλον. 

ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ

Ο ίδιος ο Καθηγητής, προήδρευσε της συνεδρίασης των  αντιπροσώπων, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της οδού Αχαρνών. Στη σύσκεψη πήραν μέρος και αναλυτές αγώνων, ηθοποιοί, τραγουδιστές, διανοούμενοι, αλλά και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου Νέας Χαράδρας. 
Πριν από λίγο η ομάδα εργασίας τοποθετήθηκε επίσημα για τις προβλέψεις και στην συνέχεια ξεκίνησε η διαδικασία αξιολόγησης, από την ανώτατη επιτροπή εμπειρογνωμόνων της Μασαχουσέτης. 
Ακολούθησε ονομαστική ψηφοφορία από το σώμα των εκλεκτόρων, σύμφωνα με το καταστατικό και αμέσως μετά ενημερώθηκε ο Καθηγητής, προκειμένου να εγκρίνει τα προγνωστικά. 
Οι τελικές επιλογές στάλθηκαν με φαξ στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία του πλανήτη από την υπεύθυνη ενημέρωσης του ομίλου, κυρία Ευδοκία Καραμπαστουνη – Καραπληγουρη. 

ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ  

ΟΣΕΡ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ : Under 2.5


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.