Ρεάλ Μαδρίτης: Το διαφορετικό καλοκαίρι της «βασίλισσας»

Εντός των τειχών του προπονητικού της κέντρου, πραγματοποιεί την προετοιμασία της η Ρεάλ Μ. ενόψει της νέας περιόδου

Ο Κάρλο Αντσελότι ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία της Ρεάλ Μαδρίτης και λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, πήρε την απόφαση ώστε  η προετοιμασία της ομάδας να πραγματοποιηθεί εντός των τειχών του προπονητικού της κέντρου.

Ο Ιταλός τεχνικός έχοντας συνεχείς επαφές τόσο με τους στενούς του συνεργάτες, όσο και με τα μέλη του ιατρικού επιτελείου, ανακοίνωσαν στους παίκτες ότι: «Η προετοιμασία ενόψει της νέας περιόδου περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, ασκήσεις στο γυμναστήριο, αποθεραπεία, θεωρία και ύπνο.

Όλα τα παραπάνω θα γίνονται εντός του προπονητικού κέντρου».

Οι γιατροί της Ρεάλ ήταν ξεκάθαροι: «Είναι ρίσκο να μετακινούνται τα μέλη της αποστολής με τα αεροπλάνα και να διανυκτερεύουν από το ένα ξενοδοχείο στο άλλο. Μεγαλώνει ο κίνδυνος της μετάδοσης και της διασποράς του ιού, κάτι το οποίο δεν θέλουμε καν να σκεφτόμαστε ως ενδεχόμενο».

Η Ρεάλ Μ. όπως και οι περισσότεροι εμπορικοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι, συνήθιζαν να προετοιμάζονται για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις δίνοντας σειρά φιλικών αγώνων λαμβάνοντας μέρος σε μεγάλα διεθνή τουρνουά, κυρίως εκτός Ευρώπης.

Φέτος ο αριθμός των  φιλικών θα είναι περιορισμένος και το βάρος πέφτει στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης, της αποτελεσματικότερης κυκλοφορίας της μπάλας αλλά και στην θεωρία.

Η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν μουρμούρες ιδιαίτερα από τους παλιότερους οι οποίοι τεχνηέντως διέρρεαν στον τύπο την δυσαρέσκεια τους.

Ο Αντσελότι δεν κάμφθηκε και προσηλωμένος στο πλάνο του ετοιμάζει την Ρεάλ της νέας περιόδου, δείχνοντας μάλιστα να απολαμβάνει το γεγονός ότι είναι απαλλαγμένος από τα «βαριά χαρτιά» του παρελθόντος τύπου Ρονάλντο – Ράμος.

«Η επαφή μεταξύ προπονητή – ποδοσφαιριστών, είναι πολύ πιο ουσιαστική όλο αυτό το διάστημα που δουλεύουμε μαζί», τόνισε μεταξύ σε άλλων σε πρόσφατες δηλώσεις του στην Ισπανική «Marca» ο 62χρονος Ιταλός τεχνικός, που και αυτός ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις καθώς στην μέχρι τώρα καριέρα του δεν χρειάστηκε ποτέ στο παρελθόν να κάνει μια ανάλογου είδους προετοιμασία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.