Ντεμπούτο με «σφαλιάρα» για Άντβοκαατ

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο άρχισε τις υποχρεώσεις στην ολλανδική Ερντιβίζιε η Αϊντχόφεν, χάνοντας στο Βάαλβαϊκ από την RKC με 3-2 στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο άρχισε τις υποχρεώσεις στην ολλανδική Ερντιβίζιε η Αϊντχόφεν, χάνοντας στο Βάαλβαϊκ από την RKC με 3-2 στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής.

Η κάτοχος του Σούπερ Καπ 2012 στην Ολλανδία τα βρήκε εξ αρχής δύσκολα από τους μαχητικούς γηπεδούχους, αλλά προηγήθηκε με τον Λενς στο 7΄. Το αυτογκόλ του Βίλφρεντ Μπόουμα στο 12΄ άλλαξε τα δεδομένα και την ψυχολογία για την PSV που έδωσε δικαιώματα στη Βάαλβαϊκ.

Η ολική ανατροπή ολοκληρώθηκε στο «Μάντεμεϊκερς Στάντιον» στο 53′ με τον Σνέιντερ να χρίζεται σκόρερ και να κάνει το 3-1 μετά από ασίστ του Σεβαλιέ. Το μόνο που κατάφερε να πετύχει η Αϊντχόφεν ήταν να μειώσει σε 3-2 και να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 72΄ με τον Μάταβζ (ασίστ Ντέπεϊ), που μπήκε αλλαγή στο 32΄. Η Βάαλβαϊκ έβγαλε τα τελευταία έξι λεπτά και τις καθυστερήσεις με παίκτη λιγότερο, μετά από αποβολή του Ράμος στο 84΄. Έτσι η πρώτη εντύπωση από την ομάδα του Ντικ Άντβοκαατ (πρεμιέρα στον πάγκο της PSV στο ολλανδικό πρωτάθλημα) μόνο καλή δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του Σαββάτου (11/8), για την πρώτη αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος, Ρόντα και Τσβόλε έμειναν σε ισοπαλία 1-1 (58΄ Μαλκί-7΄ Μπρόερς), όπως και στο Άλμελο η Χέρακλες με τη Φένλο (1-1: 14΄ Έβερτον-44 Λίνσεν).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.