Περήφανος ο Αντβοκαατ

Δεν έχουν περάσει παρά μερικές εβδομάδες από τη στιγμή που ο Ντικ Αντβοκαατ ανέλαβε - για δεύτερη φορά στην καριέρα του - την τεχνική ηγεσία της Αϊντχόφεν, αλλά η κυπελλούχος Ολλανδίας κατέκτησε κιόλας τον πρώτο φετινό τίτλο της.

Δεν έχουν περάσει παρά μερικές εβδομάδες από τη στιγμή που ο Ντικ Αντβοκαατ ανέλαβε – για δεύτερη φορά στην καριέρα του – την τεχνική ηγεσία της Αϊντχόφεν, αλλά η κυπελλούχος Ολλανδίας κατέκτησε κιόλας τον πρώτο φετινό τίτλο της. Πρόκειται για το Σούπερ Καπ, καθώς επιβλήθηκε του πρωταθλητή Αγιαξ με 4-2 στο Αμστερνταμ.
 
«Πετύχαμε μερικά πολύ όμορφα γκολ στη νίκη μας επί του Αγιαξ. Όταν είμαστε στη μέρα μας, μπορούμε να νικήσουμε όλες τις ομάδες της Ολλανδίας, συμπεριλαμβανομένου του Αγιαξ», δήλωσε στην ιστοσελίδα της Αϊντχόφεν ο 64χρονος τεχνικός, που είχε καθίσει στον πάγκο της και την περίοδο 1995-1998.
 
«Κυριαρχήσαμε σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα και ήμασταν ακριβείς και αποτελεσματικοί, αν και υπήρχαν στιγμές που θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Η Αϊντχόφεν είχε μία πολύ καλή σεζόν πέρυσι, αλλά πιστεύω ότι φέτος έχουμε βελτιωθεί με την προσθήκη του Μαρκ Φαν Μπόμελ και του Λουσιάνο Ναρσίνγκ», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.