Θέλει τίτλο ο Μαρσέλο

Την επιθυμία του να δει την Αϊντχόφεν να κατακτά και πάλι τον τίτλο στο ολλανδικό πρωτάθλημα, μετά από τετραετή αναμονή, εξέφρασε ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Μαρσέλο.

Την επιθυμία του να δει την Αϊντχόφεν να κατακτά και πάλι τον τίτλο στο ολλανδικό πρωτάθλημα, μετά από τετραετή αναμονή, εξέφρασε ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Μαρσέλο. Η νέα σεζόν θα βρει την ολλανδική ομάδα με νέο προπονητή τον Ντικ Αντβοκαατ και με τον Μαρκ Φαν Μπόμελ να έχει επιστρέψει εκεί όπου αναδείχθηκε.
 
«Εχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και με τις προσθήκες που θα γίνουν, πιστεύω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα», δήλωσε ο Μαρσέλο στην ιστοσελίδα Goal.com.
 
«Ο Φαν Μπόμελ είναι σπουδαίος παίκτης και έχει παίξει σε πολλές ομάδες, όπως η Μπάγερν Μονάχου και η Μίλαν. Είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Την προηγούμενη σεζόν χάσαμε ορισμένα ματς που δε θα έπρεπε να έχουμε χάσει και αυτοί οι βαθμοί μας έλειπαν στο τέλος. Ετσι τη νέα χρονιά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί», σχολίασε ο Βραζιλιάνος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.