Καθάρισε εύκολα το ντέρμπι (video)

Η Φέγενορντ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Εξέλσιορ στο ντέρμπι του Ρότερνταμ. Αν και είχε αρκετές απουσίες στην επίθεση (...Γέργκενσεν και Φαν Πέρσι) μπήκε γρήγορα μπροστά στο σκορ και έκανε το τρία στα τρία φέτος στα ντέρμπι του λιμανιού (…δυο νίκες με Εξέλσιορ και μια νίκη με την Σπάρτα Ρότερνταμ).

Η Φέγενορντ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Εξέλσιορ στο ντέρμπι του Ρότερνταμ. Αν και είχε αρκετές απουσίες στην επίθεση (…Γέργκενσεν και Φαν Πέρσι) μπήκε γρήγορα μπροστά στο σκορ και έκανε το τρία στα τρία φέτος στα ντέρμπι του λιμανιού (…δυο νίκες με Εξέλσιορ και μια νίκη με την Σπάρτα Ρότερνταμ). 

Τα γκολ της ομάδας του Τζοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ πέτυχαν οι Μποέτιους (3’), Τόουρνστρα (27’), Βιλένα (42’), Μπέργκχαους (55’) και με αυτογκόλ ο Ντε Βάις (76’). Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο αν η Φέγενορντ έμενε σε υψηλούς ρυθμούς σε όλο το παιχνίδι. Όποτε ήθελε πάντως έμπαινε στην περιοχή και σκοραρε. 

Η Εξέλσιορ ολοκλήρωσε το ματς με δύο τελικές προσπάθειες χωρίς κάποια από αυτές να ενοχλήσει τον τερματοφύλακα Τζόουνς. Για την ομάδα του Μίτσελ Φαν ντερ Χάαγκ ήταν η μεγαλύτερη ήττα σε 66 αγώνες από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα ενώ ήταν και η μεγαλύτερη ήττα της Εξέλσιορ μετά τον Νοεμβριο του 2014 (…0-5 από την Τσβόλε)!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας