Απέρριψε Φούλαμ ο Ελ Χαμνταουί

Ο επιθετικός του Άγιαξ, Μουνίρ Ελ Χαμνταουί, φαίνεται πως απέρριψε την τελευταία ώρα της μετεγγραφικής περιόδου, πρόταση από τη Φούλαμ.

Ο επιθετικός του Άγιαξ, Μουνίρ Ελ Χαμνταουί, φαίνεται πως απέρριψε την τελευταία ώρα της μετεγγραφικής περιόδου, πρόταση από τη Φούλαμ. Σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη, Σίγκι Λενς, ο πελάτης του αρνήθηκε πρόταση των Άγγλων που ζήτησαν τον δανεισμό του.

Ο Μαροκινός άσος βρέθηκε πολύ κοντά στη Φιορεντίνα αλλά η μετεγγραφή δεν προχώρησε και έτσι μετά και το «όχι» στη Φούλαμ, ο Ελ Χαμνταουί θα παραμείνει στο δυναμικό του Άγιαξ. Στους «Αίαντες» ο 27χρονος επιθετικός μετακόμισε το 2010 από την Άλκμααρ. Την περίοδο εκείνη προπονητής της ομάδας ήταν ο Μάρτιν Γιόλ, ο άνθρωπος δηλαδή που είχε ως παίκτη τον Ελ Χαμνταουί και στην Τότεναμ την περίοδο 2005-2006. Ο Γιολ που βρίσκεται πλέον στην πάγκο της Φούλαμ, προσπάθησε για ακόμη μια φορά να τον αποκτήσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνει.

«Στις 8:44 (μετά το ναυάγιο της μετεγγραφής με τη Φιορεντίνα), ο Ζερόν Σλοπ (ο οικονομικός διευθυντής του Άγιαξ), μου έστειλε μήνυμα, προτείνοντας μου να στείλω τον παίκτη σε πεντάμηνο δανεισμό στη Φούλαμ. Ωστόσο εμείς βρισκόμασταν ακόμα στη Φλωρεντία, ενώ παράλληλα ο Μουνίρ αρνήθηκε το ενδεχόμενο αυτό», τόνισε ο Λενς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.