Άγιαξ-Βίλεμ 3-1: Άλλαξε το ματς ο Τάντιτς, γκολ ο Παυλίδης (hls)

Η είσοδος του Σέρβου στο παιχνίδι ήταν το κλειδί της νίκης για το σύνολο του Τεν Χάαχ, το οποίο έχει διαφορά 4 βαθμών από τη δεύτερη Αϊντχόφεν.

Ο Άγιαξ δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος να βρει διαδρόμους απέναντι στη Βίλεμ, η οποία μετέβη στο Άμστερνταμ με υπηρεσιακό προπονητή τον Τζέρι Φινκ, καθώς την Τρίτη χώρισαν οι δρόμοι του συλλόγου από το Τίλμπουργκ με τον Άντρι Κόστερ.

Στο 26′ σε σουτ του Μπλιντ, ο Αλέ έβαλε το πόδι και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων με τους Κλάασεν, Τίμπερ να χάνουν “χρυσή” ευκαιρία να χριστούν σκόρερ.

Η τοποθέτηση του Πρόμες στο ένα άκρο της επίθεσης αντί του Τάντιτς, δεν απέδωσε καρπούς για τον Τεν Χάαχ, ο οποίος είδε την επίθεση των 60 γκολ στο τρέχον πρωτάθλημα, να μην έχει αποτελεσματικότητα και δημιουργία στο πρώτο ημίχρονο με την προτελευταία της βαθμολογίας Βίλεμ. 

Ο Τεν Χάαχ έριξε στον αγωνιστικό χώρο τον αρχηγό και ο Ντούσαν Τάντιτς τον αποζημίωσε. Από δικό του κόρνερ με φοβερό γυριστό ο Κλάασεν έφτασε τα 50 γκολ στο ολλανδικό πρωτάθλημα με τον “Αίαντα” ανοίγοντας το σκορ.

Όμως ο κορυφαίος της Βίλεμ, Βαγγέλης Παυλίδης, με το 7ο γκολ του στη Eredivisie, προβλημάτισε για λίγο τον Άγιαξ, φέρνοντας τον αγώνα στην ισορροπία του 1-1.

Ο Μπρόμπι πέρασε στον αγωνιστικό στο 82′ και δευτερόλεπτα αργότερα μετά την ασίστ του Τάντιτς λύτρωσε τους γηπεδούχους, οι οποίοι βρήκαν και τρίτο γκολ στο 87′ με τον Τάντιτς. 

Ο Άγιαξ παρέμεινε στην κορυφή με 47 πόντους, ενώ η Βίλεμ έχει 10 βαθμούς ούσα προτελευταία. 

Άγιαξ (4-3-3): Ονάνα, Μαζραουί (82′ Μπρόμπι), Τίμπερ (71′ Σχουρς), Μπλιντ, Ταγλιαφίκο (71′ Μαρτίνες), Κλάασεν, Άλβαρες, Χράβενμπερχ, Άντονι (75′ Νέρες), Αλέ, Πρόμες (46′ Τάντιτς)

Προπονητής: Έρικ Τεν Χάαχ

Βίλεμ (4-4-2): Μπροντέιλ, Οβούσου, Χέιρκενς, Πέτερς (88′ Φαν ντερ Χάιντεν), Κεν, Νάνελι (84′ Τρεζόρ), Σπίρινγκς (84′ Σέλαχι), Γιοντς, Κέλχερτ, Παυλίδης, Βριντ

Προπονητής: Τζέρι Φινκ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.