Aϊντχόφεν – Βααλβάικ 2-0: Νίκη χωρίς να εντυπωσιάσει (hls)

Η Αϊντχόφεν των προβλημάτων κέρδισε 2-0 εντός έδρας τη Βααλβάικ και πλησίασε στον πόντο τον Άγιαξ. Χτύπησε και ο Μαντουέκε!

Η Αϊντχόφεν των προβλημάτων κέρδισε 2-0 εντός έδρας τη Βααλβάικ και πλησίασε στον πόντο τον Άγιαξ. Χτύπησε και ο Μαντουέκε!
Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ PSV αγωνίστηκε μεταξύ άλλων χωρίς τους Μαξ, Φιερχέιφερ, Γκέτσε και Χάκπο, ενώ στο 22′ έχασε και τον Μαντουέκε που αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού από τον Μάλεν
Αυτό δεν την εμπόδισε να πάρει τη δεύτερη σερί νίκη της για τη 18η Αγωνιστική της Eredivisie και πλέον μετρά μία ήττα σε 13 ματς πρωταθλήματος. Η Βααλβάικ παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη με επτά ματς χωρίς νίκη.
Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να κάνουν το 0-1 σε τριπλή ευκαιρία στο 26′, με τον Εμβογκό να αποκρούει τετ-α-τετ του Ντανέιλς, στη συνέχεια τον Αζίλ να σουτάρει στο δοκάρι και τον Τέζε στην επαναφορά να αποκρούει στη γραμμή κεφαλιά του Μόουλενστεϊν! Στο 29′ ο Εμβογκό είπε «όχι» και στον Τουμπά, για να ακολουθήσουν τρεις καλές επεμβάσεις του Λάμπρου για την PSV σε προσπάθειες των Μάλεν, Ζαχάβι και Ζούνιορ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με αριστοτεχνικό απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ του Ζαχάβι.
Στο β’ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την Βααλβάικ να έχει ένα σουτ του Αζίλ στο 58′ που πέρασε άουτ και τον Ζαχάβι να απειλεί δύο φορές, πριν ο μέσος Ροσάριο γράψει το τελικό 2-0 στο 73′ με ωραίο δεξί σουτ μετά από μπαλιά του Τόμας.
AΪΝΤΧΟΦΕΝ (Σμιντ): Eμβογκό – Ντάμφρις, Μπάουμγκαρτλ, Τέζε, Μποσκαλί – Ροσάριο, Τόμας (74′ Φαν Χίνκελ), Μάουρο (64′ Γκουτιέρες), Ιχατάρεν (64′ Σανγκαρέ) – Μαντουέκε (23′ Μαντουέκε), Ζαχάβι (74′ Φάιν).
ΒΑΑΛΒΑΪΚ (Χριμ): Λάμπρου – Γκάαρι, Μόουλενστεϊν, Τουμπά, Λουτοντά (46′ Βάουτερς) – Όοστινγκ (61′ Ευμορφίδης, 78′ Όλσακ), Αζίλ, Ταχίρι – Σόου (71′ Μιν), Ντανέιλς, Στόκερς (61′ Νταμασκάν).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.