Ντε Κόνινγκ: «Πρέπει να μείνει ο Γιακουμάκης»

Στη Φένλο δεν θέλουν καν να σκέφτονται ότι μπορεί να χάσουν πρόωρα τον Γιώργο Γιακουμάκη.

Στη Φένλο δεν θέλουν καν να σκέφτονται ότι μπορεί να χάσουν πρόωρα τον Γιώργο Γιακουμάκη.

Ο Έλληνας επιθετικός κάνει εκπληκτική σεζόν στην Ολλανδία και είναι πρώτος σκόρερ της Eredivisie με 12 γκολ, μετά τα 2 που πέτυχε στη νίκη επί της Βίλεμ.

O Oλλανδικός Τύπος, αναφέρει ότι η Φένλο έχει δεχτεί ήδη προτάσεις για την παραχώρηση του Γιακουμάκη, όμως ο προπονητής Χανς ντε Κόνινγκ δηλώνει ότι ο παίκτης πρέπει να παραμείνει τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν: «Πρέπει να μείνει μαζί μας. Είναι πολύ σημαντικός, μπορεί να σκοράρει, θα ήταν παράξενο να φύγει τώρα έτσι δεν είναι;», τόνισε ο Ντε Κόνινγκ μιλώντας στο ΕSPN.

Το μέλος της διοίκησης της Φένλο Σταν Φαλκς, τόνισε ότι όλοι θέλουν να μείνει στην ομάδα ο Γιακουμάκης, όμως αν αυτό δεν καταστεί δυνατό θα πρέπει τουλάχιστον το ταμείο να γεμίσει:

«Δεν έχουμε κάποια συγκεκριμένη πρόταση ακόμη. Μερικές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί, αλλά τίποτα σοβαρό. Τον χρειαζόμαστε οπωσδήποτε στη μάχη της παραμονής. Μία ομάδα σαν κι εμάς δεν μπορεί ποτέ να λέει ότι ένας παίκτης δεν παραχωρείται. Όμως για να γίνει πρέπει να μας ρίξουν εκατομμύρια στο τραπέζι. Και δεν το βλέπω να γίνεται σε αυτή την παράξενη μεταγραφική περίοδο».

Τι λέει όμως ο ίδιος ο παίκτης για τον χαμό που γίνεται γύρω από το όνομά του;

«Θα δούμε τι θα γίνει, προς το παρόν επικεντρώνομαι στην ομάδα μου, πρέπει να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην Eredivisie. Ποτέ δεν ξέρεις όμως στο ποδόσφαιρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης