Βαλβάικ – PSV Αϊντχόφεν 1-4: Εύκολο βράδυ κορυφής (vid)

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού PSV Αϊντχόφεν, σκαρφάλωσε στο ''ρετιρέ'' της βαθμολογίας μετά το πέρασμα της από την έδρα της Βαλβάικ πετυχαίνοντας δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην Eredivisie.

Η PSV Αϊντχόφεν σκαρφάλωσε στο ”ρετιρέ” της βαθμολογίας μετά το πέρασμα της από την έδρα της Βαλβάικ πετυχαίνοντας δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην Eredivisie.

Η Βαλβάικ είχε δικάρι στο 9ο λεπτό με τον Ταχίρι και δύο λεπτά αργότερα η PSV σημείωσε δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά. Ο Γκάκπο στο 11ο και ο Ιχατάρεν στο 13ο έβαλαν τις βάσεις για το ”διπλό” της ομάδας του Σμιντ, που είδε κίτρινη στο πρώτο ημίχρονο για διαμαρτυρία. Στο 22ο λεπτό ο Ιχατάρεν λίγο έλειψε να πετύχει δεύτερο προσωπικό γκολ όμως ο Λάμπρου και το δοκάρι κράτησαν το 0-2, εν συνεχεία το γκολ του Μάλεν ακυρώθηκε σωστά.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με Ντάφρις και Γκέτσε με τον Λάμπρου να αντιδρά σωστά στο 49 και το 51, όμως στο 70ο λεπτό ο Ντάφρις κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Μιούλενστιν, το εκτέλεσε ο ίδιος και έγραψε το 0-3. Στο 87′ ο Στόκερς πέτυχε το γκολ της τιμής για να μειώσει η Βαλβάικ, με τον Μαντουέκε να σκοράρει ερχόμενος από τον πάγκο στις καθυστερήσεις για το 1-4.

Η ομάδα του Ρότζερ Σμιντ σκαρφάλωσε στη κορυφή της βαθμολογίας παρέα με τον Άγιαξ που δοκιμάζεται στην έδρα της Ντεν Χααγκ (20/12, 15.30 Novasports). Επόμενη αποστολή για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League, απέναντι στη Φένλο (22/12) του Γιώργου Γιακουμάκη, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές.

Βαλβάικ: Λάμπρου, Τούμπα, Μιούλενστιν,Κουάστεν (61′ Λουτόντα), Μπακάρι (72′ Γκάρι), Ταχίρι, Ανίτα (61 Αζίλ), Φαν Ντερ Φένε (72′ Σόου), Τζον (4′ Ντάνελς), Στόκερς, Ν’Γκονζ

PSV Αϊντχόφεν: Μ’Βογκό, Μαξ (90′ Όπεγκαρντ), Ντάμφρις, Τέζε, Μποσκαλί, Ροζάριο, Σανγκαρέ (89′ Φάιν), Ιχατάρεν, Γκάκπο (67′ Πίροου), Γκέτσε (89′ Χέντριξ), Μάλεν (67′ Μαντουέκε)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.