Φέγενορντ – Ουτρέχτη 1-1: Ο Χιρτράουντα έσωσε το αήττητο (vid)

Η Ουτρέχτη ήταν καλύτερη στο «Ντε Κάουπ», όμως η Φέγενορντ έσωσε τον πόντο και έμεινε αήττητη για 24η σερί αγωνιστική στην Eredivisie.

Η Ουτρέχτη ήταν καλύτερη στο «Ντε Κάουπ», όμως η Φέγενορντ έσωσε τον πόντο και έμεινε αήττητη για 24η σερί αγωνιστική στην Eredivisie.
Η ομάδα του Ρότερνταμ δεν έχει χάσει ακόμα αγώνα πρωταθλήματος από τον Οκτώβριο του 2019 που την ανέλαβε ο Ντικ Αντφοκάατ, όμως έμεινε πέντε πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο Άγιαξ. Οι πολλές απουσίες και η κούραση από το ματς του Γιουρόπα Λιγκ με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα έφεραν πειραματική σύνθεση για τους γηπεδούχους, με τους νεαρούς Τζόνστον και Βέχρμαν να κάνουν το ντεμπούτο τους, απόντων μεταξύ άλλων των Τόορνστρα, Κοκτσού.
Η Ουτρέχτη το εκμεταλλεύτηκε και έκανε την καλύτερη εμφάνισή της υπό τον υπηρεσιακό τεχνικό Ρενέ Χάκε, όμως παρ’ όλο που προηγήθηκε δεν κατάφερε και πάλι να πάρει το πρώτο διπλό στο πρωτάθλημα για το 2020.
Οι φιλοξενούμενοι έπρεπε να είχαν προηγηθεί στο πρώτο μέρος καθώς έχασαν πολλές ευκαιρίες με Φαν Ντερ Στρέικ και Όφεριμ (3′) και Μαΐ (4′, 22′, 25′, 39′). Η Φέγενορντ στο α’ απείλησε μόνο με λάθος διώξιμο – κεφαλιά του Φαν Ντερ Μάαρελ που κατέληξε στο δοκάρι και την αγκαλιά του τερματοφύλακας Πας.
Η Ουτρέχτη τελικά κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη της καλή φάση στο β’ μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 50′, όταν από κόρνερ του Χόοχμα ο δεξιός μπακ Φαν Ντερ Μάαρελ βρέθηκε αφύλακτος στη μικρή περιοχή και σκόραρε με σουτ.
Ο Ράμσελααρ μπορούσε το 0-2 στο 54′ αλλά ο Μάρσμαν του είπε «όχι», για να ισοφαρίσει τελικά στο 65′ η Φέγενορντ, όταν ο Μπέρχαους έκανε το γέμισμα, ο Σένεσι πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο δεξιός μπακ των γηπεδούχων Χιρτράουντα έκανε το 1-1.
Η Ουτρέχτη συνέχισε να απειλεί στην κόντρα και έχασε μεγάλες ευκαιρίες με Φαν ντε Στρέικ (74′), Γκούσταφσον (77′) και Μπουσαΐντ (83′), ωστόσο ο Μάρσμαν με τις επεμβάσεις του διατήρησε την ομάδα του αήττητη.
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ (Αντφοκάατ): Μάρσμαν – Χιρτράουντα, Σπάγιτς, Σένεσι, Τζόνστον – Ντίμερς, Βέχρμαν (90+2′ Μποτεγκίν), Τεϊσέιρα – Μπέρχαους, Λίνσεν (70′ Λίνσεν), Γιόργκενσεν (84′ Γιόργκενσεν).
ΟΥΤΡΕΧΤΗ (Χάκε): Πας – Φαν ντερ Μάαρελ (79′ Φαν Ντερ Μάαρελ), Μπέργκστρεμ, Χόοχμα, Βάρμερνταμ – Φαν Όφεριμ, Ράμσελααρ (79′ Μπουσαΐντ), Γκούσταφσον, Φαν ντε Στρέικ (86′ Εμάνουελσον)  – Κερκ, Μαΐ (69′ Ελία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.