Ουτρέχτη – Άγιαξ 0-3: Στο β’ ήταν «Αίαντας» (vid)

O Άγιαξ με ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε με 3-0 από την έδρα της Ουτρέχτης για την τέταρτη σερί νίκη του στην Εredivisie.

O Άγιαξ με ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε με 3-0 από την έδρα της Ουτρέχτης για την τέταρτη σερί νίκη του στην Εredivisie.
Oι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με υπηρεσιακό τεχνικό τον Ρενέ Χάκε μετά τη μετακόμιση του Τζον Φαν Ντεν Μπρομ για την βελγική Γκενκ, και κατάφεραν να δυσκολέψουν αρκετά τους πρωτοπόρους. Ο «Αίαντας» είχε οριζόντιο δοκάρι με σουτ του Τάντιτς στο 37ο λεπτό, αλλά δεν έπιασε τα συνήθη στάνταρ του.
Στο β’ όμως συνήλθε και ειδικά μετά το 60ό λεπτό. Στο 62′ μετά από ενέργεια του Νέρες και πάσα του Λαμπιάντ ο Κλάασεν έγραψε το 0-1 με δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή, ενώ στο 70′ ο Τάντιτς έγραψε το 0-2 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι μετά από ανατροπή του Σαντ Γιάγκο από τον Τραορέ.
Στις καθυστερήσεις ο Πρόμες με σουτ από πλάγια θέση έγραψε το τελικό 0-3, καταδικάζοντας την Ουτρέχτη σε δεύτερη σερί ήττα.
OYTΡΕΧΤΗ (Χάκε): Πας – Φαν Ντερ Μάαρελ, Σαντ Γιάγκο, Χόοχμα (81′ Χόοχμα), Βάρμερνταμ – Μάχερ, Γκούσταφσον, Φαν Όφεριμ (72′ Μπουσαΐντ) – Κερκ, Μαΐ (72′ Σιλά), Ελία (68′ Φαν Ντερ Στρέικ).
ΑΓΙΑΞ (Τεν Χαχ): Ονανά – Μαζραουί (88′ Κλάιμπερ), Σχούουρς, Μπλιντ, Ταγλιάφικο – Κλάασεν, Λαμπιάντ (73′ Άλβαρες), Χράφενμπερχ – Άντονι (46′ Νέρες), Τραορέ (73′ Πρόμες), Τάντιτς.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.