Ρόμπεν: Επέστρεψε μετά από 15 μήνες (pics – vid)

Ο Άριεν Ρόμπεν επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και φόρεσε ξανά την φανέλα της Χρόνινγκεν στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Αλμέρε Σίτι (1-1).

Ο Άριεν Ρόμπεν επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και φόρεσε ξανά την φανέλα της Χρόνινγκεν στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Αλμέρε Σίτι. Ο Ολλανδός πήρε την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο όταν έφυγε από το Μόναχο και την Μπάγερν, όμως δεν άντεξε και γύρισε μετά από 15 μήνες στα γήπεδα, ενώ μετά από 18 χρόνια ξαναφόρεσε την φανέλα της Χρόνινγκεν. Για την ιστορία το φιλικό τελείωσε ισόπαλο 1-1.

Μετά το τέλος του ματς δήλωσε: ”΄Ήταν όμορφα που επέστρεψα, δεν ήρθα για να πουλήσω εισιτήρια και φανέλες, είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσω την φυσική μου κατάσταση. Μακάρι να παίξω και στα 34 ματς του πρωταθλήματος, θα δούμε”

Ο Ρόμπεν στα 19 χρόνια που αγωνίστηκε, ποτέ δεν κατάφερε να βγάλει όλα τα παιχνίδια. Την σεζόν που έπαιξε τα περισσότερα ήταν στην PSV που αγωνίστηκε σε 33 αγώνες τη σεζόν 2002-2003. Η Χρόνιγκεν κάνει πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα στις 13 Σεπτεμβρίου απέναντι στην παλιά ομάδα του Ολλανδού, τη PSV.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.