«Κόντρες» στην Ολλανδία μετά την απόφαση για μη απονομή τίτλου

Άγιαξ, Άκμααρ, Ουτρέχτη έχουν τις δικές τους διαμάχες, μετά την απόφαση της Ολλανδικής Ομοσπονδίας, να μην απονείμει τίτλο φέτος.

Άγιαξ, Άκμααρ, Ουτρέχτη έχουν τις δικές τους διαμάχες, μετά την απόφαση της Ολλανδικής Ομοσπονδίας, να μην απονείμει τίτλο φέτος.

Ο «Αίαντας» δέχτηκε την απόφαση, ενώ από την άλλη η Άλκμααρ, όχι καθώς δηλώνει αδικημένη από το μοίρασμα των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.
Το ίδιο ισχύει και για την Ουτρέχτη που χάνει την Ευρώπη λόγω της λήξης του πρωταθλήματος. Είχε τρεις βαθμούς λιγότερους από την Βίλεμ, ένα ματς λιγότερο και ποιο ευνοϊκό πρόγραμμα και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να κινηθεί δικαστικά για να προσβάλει την απόφαση.

Ο Έντουϊν Φαν ντερ Σάαρ, νυν τεχνικός διευθυντής του Άγιαξ δήλωσε:
 «Είναι κρίμα που δεν θα υπάρξει πρωταθλητής, αλλά σε αυτή την κατάσταση, ίσως είναι κατανοητό. Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από το ποδόσφαιρο αυτή την στιγμή. Αλλά σαν παίκτης είναι λογικό να έχεις την φιλοδοξία να αναδειχθείς πρωταθλητής».

Η Άλκμααρ από την πλευρά της θα παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και αισθάνεται αδικημένη. Κάτι που τόνισε σε επίσημη ανακοίνωση της:
«Η Άλκμααρ ενημερώθηκε επίσημα ότι ο σύλλογος πήρε το δεύτερο καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο σύλλογος δεν συμφωνεί με αυτή την μοιρασιά».

Ο γενικός διευθυντής  της Ρόμπερτ Έενχορν, αποκάλυψε ότι η ΑΖ πρότεινε εναλλακτικά σενάρια, όπως το να γίνει ένα μίνι πρωτάθλημα που θα απέδιδε μεγαλύτερη (ποδοσφαιρική) δικαιοσύνη, αλλά η ομοσπονδία δεν της απάντησε ποτέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.