Τα “χρειάστηκε” ο Άγιαξ απέναντι στην Σπάρτα (video)

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Ολλανδίας, παρέμεινε ο Άγιαξ που επικράτησε δύσκολα της Σπάρτα Ρότερνταμ με 2-1 στην επιστροφή του Ράιαν Μπάμπελ στην ομάδα που ξεκίνησε.

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Ολλανδίας, παρέμεινε ο Άγιαξ που επικράτησε δύσκολα της Σπάρτα Ρότερνταμ με 2-1.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Άχε, μόλις στο πρώτο λεπτό, όμως ο «Αίαντας» πήρε τον έλεγχο του ματς και προηγήθηκε στο 15 με τον Φαν Ντε Μπεεκ. Αν και είχε ευκαιρίες η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ, δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει για να πετύχει δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. 
Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 60` ο 17χρονος Γκράβενμπερχ με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0 όμως ο τραυματισμός του Ζίγεχ αποσυντόνισε τους γηπεδούχους. Η Σπάρτα είχε δοκάρι στο 84 με τον Αουάσαρ να σουτάρει και ο Μαρτίνεζ με το κεφάλι να αλλάζει πορεία στην μπάλα και αυτή να βρίσκει στο δοκάρι πριν καταλήξει κόρνερ.  Στο 74 ο Πιρό που είχε περάσει ως αλλαγή μείωσε σε 2-1  και στο 87` οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν ισοφαρίσει με τον Άχε, που απέφυγε τον Ονανά και πλάσαρε αλλά πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή ο Φέλτμαν παραχώρησε κόρνερ. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα, ο Ντουάρτε έκανε φοβερό σουτ με τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα να σώζει την ομάδα του. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.